Χλωμιάζει του Φολ στους Σέλτικς – Κλείνει κι’ άλλος ψηλός

Χλωμιάζει του Φολ στους Σέλτικς – Κλείνει κι’ άλλος ψηλός

Ο Τάκο Φολ τα έδωσε όλα στο Summer League για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Σέλτικς, ωστόσο το όνειρο του ΝΒΑ φαίνεται να… ξεθωριάζει για τον Σενεγαλέζο γίγαντα.

Ο Τάκο Φολ στα 23 του δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στα draft του 2019. Προσπάθησε λοιπόν μέσω του Summer League και τη συμμετοχή του με την ομάδα των Σέλτικς, να πείσει τον Μπραντ Στίβενς πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των Κελτών για τη νέα σεζόν.

Στο Λας Βέγκας λοιπόν είχε τα φλας όλα πάνω του. Βοήθησε σε αυτό και η άκρως εντυπωσιακή του σωματοδομή με ύψος 2.31μ και άνοιγμα χεριών 2.54μ. Ο 23χρονος αγωνίστηκε στα έξι ματς των Σέλτικς στα οποία κατέγραψε 7.2 πόντους (77% στο σουτ), 4 ριμπάουντ και 1.4 μπλοκ, μένοντας στο παρκέ 12.6 λεπτά ανά ματς.

Η ομάδα της Βοστόνης αποφάσισε να τον υπογράψει με ένα συμβόλαιο τύπου Exhibit 10 που προσφέρει αυξημένη ευελιξία στις ομάδες του ΝΒΑ. Ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο Φολ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μακροημερεύσει στο θρυλικό TD Garden.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Σαμς Σαράνια του «The Athletic» οι Κέλτες έδωσαν συμβόλαιο για τη φετινή προετοιμασία στον Κάιζερ Γκέιτς και αν αυτό ικανοποιήσει τότε θα καλύψει τη τελευταία θέση που μένει κενή στην frontline της ομάδας.

Ο Γκέιτς δεν επιλέχθηκε από κάποια ομάδα στο Draft του 2018 και επέλεξε να αγωνιστεί στην G-League για λογαριασμό της θυγατρικής των Μπουλς, την Windy City Bulls. Εκεί αγωνίστηκε σε 50 αναμετρήσεις και είχε… συμπαθητικά νούμερα με 12.7 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ