Ίρβινγκ: «Όλοι ξέρουμε την αλήθεια για τον τραυματισμό του Ντουράντ»

Ίρβινγκ: «Όλοι ξέρουμε την αλήθεια για τον τραυματισμό του Ντουράντ»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είπε την αλήθεια έξω από τα δόντια για τον τραυματισμό του Ντουράντ, ενώ δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του, για το αποτυχημένο πέρασμα από τους Σέλτικς.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ, σε μια από τις πιο… λαμπερές κινήσεις της free agency στο ΝΒΑ, άφησε τους Μπόστον Σέλτικς για λογαριασμό των Μπρούκλιν Νετς, όπου θα σχηματίσει σούπερ δίδυμο με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Uncle Drew έδωσε το παρών στη Media Day της νέας του ομάδας και δεν δίστασε να πει ανοικτά αυτό που… ψιθυρίζεται στο NBA σχετικά με τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ, προχωρώντας παράλληλα στην αυτοκριτική του, αναγνωρίζοντας πως απογοήτευσε τους Σέλτικς με την παρουσία του, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είχε να πει ο Ίρβινγκ:

«Η απώλεια του παππού μου στην αρχή της σεζόν με επηρέασε. Η χαρά του παιχνιδιού είχε φύγει από μέσα μου και αυτό το συναίσθημα με ακολούθησε σε όλη τη σεζόν. Δεν έκανα ό,τι έπρεπε για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτές τις μάχες και απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου με στους Σέλτικς, γιατί δεν τους πρόσφερα όσα μπορούσα, από άποψη ηγετικής παρουσίας.

Τώρα όμως είμαι εδώ, στους Νετς, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και έτοιμος να βοηθήσω. Μαζί με τον Ντουράντ θέλαμε να κλείσουμε τις καριέρες μας στην ίδια ομάδα και ποιο καλύτερο μέρος για να το κάνουμε στο Μπρούκλιν;

Όλοι ξέρουμε πως ο Κέβιν δεν ήταν έτοιμος για να παίξει στον πέμπτο τελικό. Ήταν για να πουλήσουν ένα προϊόν. Στους Νετς κανένας δεν πρόκειται να τον πιέσει να επιστρέψει πριν να είναι 100% έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ