ESPN: «ο Χάρντεν δεν ανήκει καν στο top5»

ESPN: «ο Χάρντεν δεν ανήκει καν στο top5»

Ο αναλυτής του ESPN, Μάξ Κέλερμαν, εξέφρασε την άποψη πως ο Τζέιμς Χάρντεν δεν πρέπει να θεωρείται καν παίκτης του top 5 στο NBA.

Αναδείχθηκε MVP του NBA το 2018. Πρώτος σκόρερ της Λίγκας το 2018 και το 2019 και πρώτος στις ασίστ το 2017. Είναι… θαμώνας των All Star Game στο οποίο καλείται 7 φορές σερί από το 2013 μέχρι και το 2019 και έχει γίνει μέλος της All NBA First Team άλλες 5 φορές (2014, 2015, 2017,2018, 2019).

Ο λόγος για τον Τζέιμς Χάρντεν. Έναν από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας, με απίστευτη έφεση στο σκοράρισμα, εκρηκτικό πρώτο βήμα και απαράμιλλη ικανότητα να κερδίζει βολές εκμεταλλευόμενος την παραμικρή απώλεια ισορροπίας στο σώμα του αμυνόμενου.

Παρόλα αυτά, ο Μούσιας φαίνεται πως δεν έχει πείσει αρκετό κόσμο πως δικαιούται να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αφού οι… εξωγήινες ατομικές του αποδόσεις, δεν έχουν συνδυαστεί με ανάλογες πορείες των ομάδων του σε τελικούς περιφέρειας και σε τελικούς NBA.

Αυτό το γεγονός κατέδειξε και ο Μαξ Κέλερμαν, αναλυτής του ESPN, μιλώντας για τον Τζέιμς Χάρντεν στην εκπομπή «First Take»:

«Ο Χάρντεν δεν είναι στο top-5 των παικτών του NBA μέχρι να αποδείξει το αντίθετο στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα κερδίσει άλλο βραβείο MVP.

Το βραβείο του MVP στο NBA είναι ένα αστείο. Καλύτερα να περιμένουμε μέχρι το τέλος των playoffs για να πούμε ποιος είναι ο MVP.

Νομίζω ότι “το έχει” μέσα του για να γίνει πρωταθλητής, αλλά πρέπει να το αποδείξει όταν μετράει περισσότερο. Μέχρι να το κάνει, μπορείς να τον συμπεριλαμβάνεις στο top-5; Δεν μπορείς».

Μια ματιά στα νούμερα του Χάρντεν μαρτυρά του λόγου το αληθές. Ο Χάρντεν, σκοράρει κατά μέσο όρο στις 10 σεζόν του στη Λίγκα 24.3 πόντους παίρνοντας 16.2 προσπάθειες με 44.3% ευστοχίας. Από την άλλη στα playoffs δεν κάνει το αναμενόμενο step up, με τα νούμερά του να παρουσιάζουν πτώση. Μπορεί να παίρνει τις ίδιες προσπάθειες (16.3), αλλά σουτάρει χειρότερα (41.9%) σκοράροντας 22.9 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ