Θάντερ – Χοκς 120-117

Θάντερ – Χοκς 120-117

Οι Οκλαχόμα Θάντερ παραλίγο να πέσουν θύμα έκπληξης από τους Ατλάντα Χοκς, όμως τελικά επικράτησαν με 120-117, χάρη στο μεγάλο τρίποντο που σημείωσε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ 2 δεύτερα πριν τη λήξη.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς στο ΝΒΑ, οι Θαντερ νίκησαν εντός έδρας με 120-117 τους Χοκς, έχοντας τον Ράσελ Ουέστμπρουκ σε ημιάγρια κατάσταση.

Ο σούπερσταρ της Οκλαχόμα πέρα από πρώτος σκόρερ της ομάδας του ήταν και αυτός που την λύτρωσε, καθώς πέτυχε το μεγαλύτερο σουτ της αναμέτρησης, 2 δεύτερα πριν τη λήξη κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο σε 117-117.

Ο Ουέστμπρουκ ήταν φυσικά κι ο κορυφαίος του ματς με 30 πόντους, 15 ασίστ και 7 ριμπάουντ, αγγίζοντας ακόμα ένα triple-double.

Πέρα από αυτόν, πολύ καλός ήταν ο Καρμέλο Άντονι με 24 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Πολ Τζορτζ με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για την αξιόμαχη ομάδα της Ατλάντα, ο Μπελινέλι ήταν μαγικός με 27 πόντους, ενώ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Ιλιασόβα με 22 πόντους. Θετικός και ο Κόλινς με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ για τους Χοκς

https://www.youtube.com/watch?v=XduAnNMLCgk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ