Ασύλληπτο ξύλο του Εμπίντ με τον Τάουνς (vid)

Ασύλληπτο ξύλο του Εμπίντ με τον Τάουνς (vid)

Ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς πιάστηκαν στα χέρια στο παιχνίδι των Σίξερς με τους Τίμπεργουλβς και αντάλλαξαν μπουνιές, με τους ψυχραιμότερους να μην μπορούν να τους ηρεμήσουν.

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα των Σίξερς με τους Γουλβς, με τους Τζοέλ Εμπίντ και Καρλ-Άντονι Τάουνς να έρχονται στα χέρια και να ανταλλάσσουν μπουνιές!

Οι δυο σέντερ προσέφεραν μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, αφού ούτε οι ψυχραιμότεροι δεν μπορούσαν να τους χωρίσουν στην αναμέτρηση στην έδρα των Σίξερς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάουνς προσπάθησε να ποστάρει τον Εμπίντ και έχασε την μπάλα έπειτα από double-team που έγινε. Οι δυο τους λοιπόν κι ενώ οι Σίξερς έβγαζαν αιφνιδιασμό άρχισαν να σπρώχνονται κι εν συνεχεία πιάστηκαν στα χέρια ενώ το παιχνίδι παιζόταν. Οι περισσότεροι ήταν στην άλλη πλευρά του παρκέ και μέχρι να επιστρέψουν για να τους χωρίσουν εκείνοι είχαν ήδη ξεκινήσει να παίζουν μπουνιές.

Ο Σίμονς είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα τον Τάουνς για να τον ηρεμήσει, ενώ ο Εμπίντ μέσα στην τρέλα του πανηγύριζε με το κοινό να το απολαμβάνει είναι η αλήθεια. Και οι δυο αποβλήθηκαν και αναμένεται να τιμωρηθούν αυστηρά από το ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ