Μάικλ Τζόρνταν: Έπαιξε γκολφ, ήπιε μπύρες και το βράδυ σκόραρε 44 πόντους (vids)

Μάικλ Τζόρνταν: Έπαιξε γκολφ, ήπιε μπύρες και το βράδυ σκόραρε 44 πόντους (vids)

Ο παλιός παίκτης του χόκεϊ, Τζέρεμι Ρένικ και φίλος του θρύλου, Μάικλ Τζόρνταν, διηγήθηκε μια ιστορία απ' αυτές που μόνο ο... Μιχαλάκης θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής.

Είναι από εκείνες τις ιστορίες που για να την πιστέψεις πρέπει να έχει πρωταγωνιστή μόνο τον Μάικλ Τζόρνταν. Από εκείνες τις ιστορίες που μόνο εκείνος θα μπορούσε να τις… στηρίξει. Διότι μόνο εκείνος θα μπορούσε να παίζει γκολφ όλη μέρα, να πίνει ταυτόχρονα μπύρες και αμέσως μετά να πάει στο γήπεδο, να βάλει 44 πόντους και να οδηγήσει τους Σικάγο Μπουλς σε νίκη.

Ναι, αυτά έκανε ο Τζόρνταν το 1992, την περίοδο που μεσουρανούσε στα γήπεδα του NBA. Την περίοδο που άφηνε μια κληρονομιά που όμοια της δεν έχει υπάρξει στο μπάσκετ.

17 χρόνια πίσω ο Τζέρεμι Ρένικ, παλιός παίκτης των Σικάγο Σίχοκς (χόκεϊ επί πάγκου) και φίλος με τον Μάικλ Τζόρνταν, δίνει ραντεβού με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα για να παίξουν γκολφ. Ήταν πρωί, ο Ρένικ δεν είχε αγώνα το βράδυ, αλλά ο «Μιχαλάκης» είχε απέναντι στους Καβαλίερς.

Ο Ρένικ φαντάστηκε πως κάποια στιγμή θα σταματούσαν το γκολφ, για να ξεκουραστεί ο Τζόρνταν. Είχε κάνει λάθος. Συνέχισαν, άρχισαν να πίνουν μπύρες, ο Ρένικ κέρδισε 2.000 δολάρια στο στοίχημα του γκολφ και μετά ήθελε να ποντάρει στην ήττα των Μπουλς το βράδυ, βλέποντας τον Τζόρνταν κουρασμένο.

«Θα χάσεις αν παίξεις εναντίον μας. Παίξει καλύτερα πως θα βάλω πάνω από 40 πόντους και θα κερδίσουμε με 20», του απάντησε ο Μάικλ.

Τι συνέβη; Αυτό που φαντάζεστε! Στις 28 Μαρτίου 1992, στο τότε ”Chicago Stadium”, ο Τζόρνταν μέτρησε 44 πόντους (21/31 δίποντα, 0/1 τρίποντά, 2/2 βολές) σε 37′ συμμετοχής και οι Μπουλς είχαν νικήσει με 126-102! Δηλαδή, τα είχε… προβλέψει όλα σωστά!

youtube.com/watch?v=Ea1JSf3EnRI

Αναλυτικά όσα διηγήθηκε ο Ρένικ:

«Έχω μία καλή ιστορία, δεν ξέρω αν πρέπει να τη πω, αλλά θα το κάνω. Πίσω στα ‘90s όταν οι Μπουλς ήταν καυτοί, στο φινάλε της σεζόν, με πήρε τηλέφωνο ο Μάικλ και μου είπε να συναντηθούμε. Πήγα στο ραντεβού, εγώ δεν είχα αγώνα τον βράδυ, εκείνος όμως είχε. Παίξαμε γκολφ για ώρες, αλλά υπέθεσα ότι θα σταματήσουμε, για να φύγει για το γήπεδο.

Δεν το έκανε, συνεχίσαμε, πίνοντας μάλιστα μπύρες. Είχα κερδίσει από το στοίχημα που είχαμε βάλει 2.000 δολάρια. Του είπα ότι αυτά τα λεφτά θα τα βάλω υπέρ των Καβαλίερς το βράδυ! Και εκείνος μου πρότεινε το εξής: να τα βάλω σε νέο στοίχημα. Ο Μάικλ είπε ότι θα κερδίσουν με +20 και ότι εκείνος θα έχει +40 πόντους. Δέχθηκα αμέσως.

Τελειώνει το ματς, έχουν κερδίσει με 24 και εκείνος έχει 44! Μετά από 36 γύρους στο γκολφ και 10 μπύρες! Για μένα, είναι ο κορυφαίος αθλητής που έχω δει ποτέ. Ο τρόπος που παίζει και που παρουσιάζει τον εαυτό του, είναι μοναδικός».

https://twitter.com/CoreyRHolloway/status/1192845990023315461?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1192845990023315461&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurohoops.net%2Fel%2Fnba-news-el%2F965494%2Fmonadikos-tzorntan-epeze-gkolf-epine-bires-ke-to-vradi-skorare-40ara-vids%2F

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ