Θάντερ – Ρόκετς 112-107

Θάντερ – Ρόκετς 112-107

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς με 112-107, χάρη στην μοναδική παράσταση του Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, οι Θάντερ επικράτησαν των Ρόκετς με 112-107, αλλά αυτό που ξεχώρισε είναι η μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στον Τζέιμς Χάρντεν και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Το παιχνίδι είχε απίστευτη ισορροπία στο σκορ για τρία 12λεπτα, με πολλές εναλλαγές και θύμισε αγώνα playoff. Στο τέταρτο 12λεπτο όμως μίλησε η ποιότητα του Ουέστμπρουκ, ο οποίος με καθοριστικούς πόντους και καλές άμυνες βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια διαφορά, που ήταν αρκετή όμως για να της δώσει τη νίκη.

Όσον αφορά τους Ουέστμπρουκ-Χάρντεν ο πρώτος ήταν φανταστικός πετυχαίνοντας 31 πόντους, μαζεύοντας 6 ριμπάουντ και μοιράζοντας 11 ασίστ. Αντίθετα, ο μούσιας σημείωσε 29 πόντους, μοίρασε 14 ασίστ και μάζεψε 8 ριμπάουντ, όμως η εμφάνιση του δεν ήταν αρκετή για να κερδίσουν οι Ρόκετς.

Για τους Θάντερ πολύ καλοί ήταν κι ο Τζορτζ με τον Άντονι, οι οποίοι πέτυχαν 24 και 20 πόντους. Από την άλλη, εκτός του Χάρντεν βοήθησαν αρκετά ο Αρίζα κι ο Γκόρντον με 20 πόντους, ενώ 19 είχε Καπέλα, μαζί με 10 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ