Ανεβαίνουν οι Σίξερς, μεγάλο διπλό για τους Μπουλς (vids)

Ανεβαίνουν οι Σίξερς, μεγάλο διπλό για τους Μπουλς (vids)

Οι Σίξερς συνέχισαν με νίκη αυτή τη φορά κόντρα στους Τζαζ και ανεβαίνουν βαθμολογικά, ενώ οι Μπουλς πέρασαν δύσκολα από το Σακραμέντο.

Οι Σίξερς δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη επί των Τζαζ με 103-94 και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ρεκόρ τους. Η παρέα του Εμπίντ έχει πλέον ρεκόρ 15-6 και κοιτάει τις πρώτες θέσεις της Ανατολής, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση μέσα στην έδρα της κόντρα στους Μορμόνους.

Κορυφαίος από τους γηπεδούχους ο Χάρις με 26 πόντους, ενώ 17 είχε ο Χόρφορντ μαζί με 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τους φιλοξενούμενους, ο Γκομπέρ είχε μεν 27 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά δεν είχε πολλούς πρωταγωνιστές γύρω του πλην του Μίτσελ που τελείωσε το ματς με 18 πόντους, με τον Ίνγκλις από την πλευρά του να έχει 13 πόντους και 8 ασίστ.

Από την πλευρά τους οι Μπουλς άντεξαν στην αντεπίθεση των Κινγκς στην 4η περίοδο και με πρωταγωνιστή τον ΛαΒίν επικράτησαν με 113-106.

Οι Κινγκς πάλεψαν να ανατρέψουν μια διαφορά 17 πόντων που πήραν οι αντίπαλοι τους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Κορυφαίος του ματς ήταν ο ΛαΒίν με 28 πόντους, ενώ 20 είχε ο Μάρκανεν για τους Μπουλς. Ο Χιλντ είχε 26 πόντους, αλλά με 3/13 τρίποντα ήταν ο καλύτερος για τους ηττημένους, ενώ ο Χολμς είχε 20 με 9 ριμπάουντ και ο Μπιέλιτσα 18 με 8 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=nEVTPkQibCs&feature=emb_logo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ