Το «game over» του Γουέστμπρουκ και ο Μπιέλιτσα που του… έκλεισε το στόμα (vid)

Το «game over» του Γουέστμπρουκ και ο Μπιέλιτσα που του… έκλεισε το στόμα (vid)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σκόραρε ένα δευτερόλεπτο πριν τελειώσει το ματς των Ρόκετς με τους Κινγκς, φώναξε μάλιστα και «game over», όμως ο Μπιέλιτσα απάντησε με ένα απίθανο buzzer-beater.

Τρομερό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι των Ρόκετς με τους Κινγκς, με τον Ουέστμπρουκ να σκοράρει και να φωνάζει πως το παιχνίδι τέλειωσε, ενώ ένα δευτερόλεπτο αργότερα ο Μπιέλιτσα να το τελειώνει με τρελό τρίποντο.

Ήταν αναμφίβολα το ματς της βραδιάς. Οι δυο ομάδες προσέφεραν στο Χιούστον μια μοναδική παράσταση σε ένα ματς με άρωμα Playoffs, όμως οι Κινγκς ήταν αυτοί που έκλεψαν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Γουέστμπρουκ κατάφερε ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος του ματς να κάνει το 118-116 και ουσιαστικά να δώσει τη νίκη στους Ρόκετς.

Ο σταρ των ρουκετών μάλιστα πανηγύρισε φωνάζοντας Game over, όμως ο Μπιέλιτσα είχε άλλη γνώμη και αφού έμεινε ολομόναχος από την άμυνα, σηκώθηκε και πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο από τα 9.5 μέτρα με τη λήξη του ματς και έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, με τον Γουέστμπρουκ να μένει με την κραυγή, αφού οι Κινγκς του… έκλεισαν το στόμα.

Δείτε το βίντεo:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Russ was yelling «game over!» after hitting a shot with 1 second left…then Bjelica called game 😳

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ