Η απίστευτη έκπληξη της λίγκας στον Κρις Σίλβα (vids)

Η απίστευτη έκπληξη της λίγκας στον Κρις Σίλβα (vids)

Ο ρούκι των Μαϊάμι Χιτ, Κρις Σίλβα, είχε 3 χρόνια να δει τη μητέρα του και η λίγκα την πήγε στην Αμερική να δει το γιο της να παίζει στο NBA.

Ο Κρις Σίλβα αποτελεί παίκτη των Μαϊάμι Χιτ και κατάγεται από τη Γκαμπόν. Το 2012 μετακόμισε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του και να παίξει στο NBA.

Έκτοτε, στα εφτά χρόνια που μεσολάβησαν, είδε την οικογένειά του μόλις μία φορά και αυτή πριν τρία χρόνια, αφού εκείνοι συνεχίζουν να μένουν στη Γκαμπόν.

Με πρωτοβουλία της ομάδας του, του Άνταμ Σίλβερ, μαζί με τον αντιπρόεδρο και την υποστήριξη του ΝΒΑ Africa, η μητέρα του ταξίδεψε 6.300 μίλια για να δει τον γιο της για πρώτη φορά στο ΝΒΑ.

«Σε μια προπόνηση όλοι οι παίκτες είπαν τις ιστορίες τους στην ομάδα και η ιστορία του Κρις ξεχώρισε. Τρομερά θαρραλέα, άλλαξε χώρα χωρίς να μιλάει την γλώσσα, δεν ήξερε κανέναν και όλο αυτό για να κυνηγήσει ένα όνειρο. Νιώσαμε ότι είμαστε κάπου, που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αλλά όλοι ανατριχιάσαμε όταν ακούσαμε την ιστορία. Τρεις μήνες μαζί το να μπορώ να είμαι μέρος σε κάτι τέτοιο, είναι κάτι που θα κουβαλάω μαζί μου όλη μου την ζωή», δήλωσε ο τεχνικός των Χιτ, Έρικ Σπέλστρα, μετά το ματς με τους Πέισερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ