Αντετοκούνμπο: «Από αγώνα με την Κηφισιά είχα να πάρω φάουλ σε τρίποντο» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Από αγώνα με την Κηφισιά είχα να πάρω φάουλ σε τρίποντο» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως ένα φάουλ που κέρδισε στον αγώνα με τους Νικς, του θύμισε ένα παιχνίδι Α2 πριν από 7 χρόνια κόντρα στην Κηφισιά.

Ένα φάουλ που κέρδισε στο τρίποντο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λέγοντας ότι κάτι παρόμοιο έχει να του συμβεί εδώ και 7 χρόνια! Και για πρώτη φορά έγινε κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NBA.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είχαν κάνει φάουλ στο τρίποντο στον Greek Freak ήταν ένας αγώνας Α2 στην Ελλάδα, ανάμεσα στον Φιλαθλητικό και την Κηφισιά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Αντετοκούνμπο:

«Όσοι έχουμε παίξει πολλά λεπτά μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο, να φροντίσουμε το σώμα μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Όταν κυνηγάς το προβάδισμα στο παιχνίδι, τότε είναι που το χάνεις. Πρέπει να κάνεις την δουλειά σου και μετά να κοιτάξεις επάνω και να δεις ότι προηγείσαι. Τότε μπορείς να πεις ΟΚ κάναμε την δουλειά μπορούμε να κάτσουμε».

Στα τελευταία παιχνίδια προσπαθώ να βρω ρυθμό, να βρω τους συμπαίκτες μου, να παίξω καλά. Προσπαθώ να παίξω καλά σε κάθε κατοχή. Πρώτη φορά στην καριέρα μου στο ΝΒΑ μου κάνουν φάουλ στο τρίποντο. Ένιωσα καλά.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα κόντρα στην Κηφισιά, παίζαμε σε έναν τελικό και ένας παίκτης μου έκανε φάουλ σε τρίποντο. Αυτή ήταν η τελευταία φορά. Πριν από 7 χρόνια στην Ελλάδα. Οπότε είναι τέλειο αυτό, μου έφτιαξε την ημέρα. Ο Κρις είναι εξαιρετικός σε αυτό, αλλά εγώ δεν το έχω ακόμα. Κάποια στιγμή θα έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ