Ας μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο και ας ζήσουμε

Το σοκ που προκάλεσε ο θάνατος του Κόμπε Μπράιαντ και τα ανούσια πράγματα στα οποία επικεντρωνόμαστε.

Ας μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο και ας ζήσουμε | to10.gr

Ο θάνατος του Κόμπι Μράιαντ εκτός οτι ξερίζωσε ενα μεγάλο μέρος της νεανικής μας ηλικίας ,σε οτι αφορά τον χώρο του αθλητισμού, μας έδειξε και πόσο ανούσια είναι τα περισσότερα πράγματα με τα οποία ασχολούμαστε καθημερινά.

Οι ρυθμοί της ζωής, δυστυχώς, οι υποχρεώσεις, η δουλειά, μας έχουν αναγκάσει να βάζουμε άλλες υποχρεώσεις.

Θα τον υποδεχθεί με άγριες διαθέσεις στην Τούμπα

Ακόμα πιο λυπηρό είναι οτι χρειάζεται ενα σοκ, όπως αυτό της απώλειας του πρώην σταρ των Λέικερς για να συνειδητοποιήσουμε ποιες θα έπρεπε να είναι πραγματικά οι προτεραιότητες μας.

Για λίγες μέρες, βέβαια, γιατί στη συνέχεια θα μας απορροφήσουν και πάλι αυτοί οι εξαντλητικοί ρυθμοί ζωής. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ζήστε, αγκαλιάστε τους δικούς σας ανθρώπους, επικεντρωθείτε στα σημαντικά πράγματα.

Στα παιδικά μου χρόνια μεγάλωσα με τον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν. Θυμάμαι να πηγαίνω με τους φίλους μου στα γήπεδα στη παραλία Θεσσαλονίκης, να χτυπάμε τη μπάλα στη πέτρινη επιφάνεια και να σουτάρουμε φωνάζοντας απο μέσα μας το όνομα του Air.

Ο ΚόμπΕ Μπράιαντ ήταν ο επόμενος που σημάδεψε γενιές και γενιές παιδιών. Ο παίκτης που επιλέγαμε, μεγαλύτεροι βέβαια , όταν παίζαμε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Αυτός που όσο και αν δεν το πιστεύαμε ποτέ οτι θα γίνει κάτι τέτοιο, πλησίασε τον Τζόρνταν.

Ο Κόμπε Μπράιαντ δεν ήταν ένας ακόμα σταρ του NBA. Ήταν ενας θρύλος και αυτό φαίνεται και από το σοκ που προκάλεσε η απώλεια του στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Υ. Γ Ήταν πραγματικά τραγική η εικόνα του Άρη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οχι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά για την εμφάνιση της ομάδας και τη νοοτροπία που είχε στον αγωνιστικό χώρο.

Υ. Γ 1 Όταν παίρνεις ευκαιρίες, θα πρέπει και να τις εκμεταλλεύεσαι.

Υ. Γ 2 Ο Ντουρμισάι έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Υποδέχεται σωστά τη μπάλα, έχει καλές τοποθετήσεις και γεμίζει τη περιοχή.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο