Σπανούλης, Πρίντεζης και Ζήσης μιλούν για τον Κόμπε (vid)

Σπανούλης, Πρίντεζης και Ζήσης μιλούν για τον Κόμπε (vid)

Oι τρεις Έλληνες αθλητές μοιράστηκαν τις σκέψεις τους αλλά και αναμνήσεις αναφορικά με τον τεράστιο Κόμπε που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.

Στην αιωνιότητα θα μείνει όπως αρμόζει σε έναν θρύλο, η μπασκετική κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Κόμπε Μπράιντ. Ο Black Mamba, όπως συνήθιζε να τον αποκαλούν, με όλα όσα έκανε εντός και εκτός παρκέ ενέπνευσε πολύ κόσμο να ασχοληθεί με τη πορτοκαλί μπάλα, ανάμεσά τους και πολλούς Έλληνες.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΡΤ συνομίλησε με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Νίκο Ζήση, αναφορικά με τον σπουδαίο Κόμπε.

Από την μεριά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Ήταν τιμή και όνειρο ζωής για εμένα να βγω μαζί του και να συζητήσω για δύο ώρες. Ανταλλάξαμε κουβέντες που ούτε πίστευα ποτέ ότι θα κάνω στη ζωή μου και πραγματικά αυτή τη συζήτηση θα την κρατάω πάντα μέσα στο μυαλό μου».

Ο Νίκος Ζήσης, μεταξύ άλλων είπε: «Ενώ ήταν πιο απόμακρος μέχρι την λήξη της καριέρας του, μετέπειτα αυτό που τον ένοιαζε μόνο είναι δώσει πίσω στο άθλημα. Για αυτό και βλέπαμε ότι πολλοί τωρινοί αστέρες του NBA προπονούνταν μαζί του το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε σχετικά με το παιχνίδι με τις ΗΠΑ το 2008:

«Αυτό που θυμάμαι είναι ότι επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι μετά το 2006, που είχε ηττηθεί η ομάδα των ΗΠΑ, όλοι οι παίκτες είχαν προετοιμάσει τον αγώνα πολύ καλά και μας ήξεραν με τα μικρά μας ονόματα. Οπότε κοιταχτήκαμε λίγο στο πλάι μεταξύ μας και είπαμε «ακούσατε; Μας ξέρουν με τα μικρά μας ονόματα, οπότε δύσκολα τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ