Απίστευτη βουτιά του Σμαρτ, αποφεύγοντας μικρό που πάσχει από καρκίνο (vid)

Απίστευτη βουτιά του Σμαρτ, αποφεύγοντας μικρό που πάσχει από καρκίνο (vid)

Ο Μάρκους Σμαρτ άλλαξε τελευταία στιγμή τη φορά του σώματός του, προκειμένου να αποφύγει ένα παιδί με καρκίνο, που έβλεπε τον αγώνα με τους Χοκς από την πρώτη σειρά.

Οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν τα ξημερώματα των Ατλάντα Χοκς με 112-107, πετυχαίνοντας την 36η νίκη τους τη φετινή σεζόν.

Ο Μάρκους Σμαρτ είναι γνωστός για την μαχητικότητα και την αυτοθυσία του. Με το σκορ στο 110-107, έκανε μια βουτιά για να σώσει τη μπάλα και λίγο έλειψε να πέσει πάνω σε έναν μικρό θεατή, ο οποίος πάσχει από καρκίνο και έβλεπε τον αγώνα από την πρώτη σειρά.

Ο γκαρντ των Σέλτικς αντιλήφθηκε τον μικρό και προσπάθησε να τον αποφύγει. Τελικά κατέληξε στην κερκίδα, δίπλα στον μικρό .

Ο Σμαρτ χτύπησε λίγο στο κεφάλι, αλλά όπως είπε γελώντας «τα πλούσια μαλλιά του τον έσωσαν από μία πιθανή διάσειση», ενώ μετά τον αγώνα χάρισε στον μικρό τη φανέλα του και το περικάρπιο που φορούσε.

«Ήταν τρομακτικό, δεν θα πω ψέματα. Πάνω απ’ όλα το παιδί, προσπάθησα να το αποφύγω. Έμοιαζε να είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και το τελευταίο που ήθελα ήταν να τον χτυπήσω. Γι’ αυτό και έπεσε τόσο άτσαλα, επειδή προσπάθησα να αλλάξω την πορεία του κορμιού μου καθώς έπεφτα. Τελικά είμαι καλά, τόσο εγώ, όσο και ο μικρός», δήλωσε μετά το ματς ο γκαρντ της Βοστώνης.

Δείτε τα video με τη βουτιά του Μάρκους Σμαρτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ