Νικητής ο Ντέρικ Τζόουνς σε έναν επικό διαγωνισμό καρφωμάτων! (vid)

Νικητής ο Ντέρικ Τζόουνς σε έναν επικό διαγωνισμό καρφωμάτων! (vid)

Η «μονομαχία» του Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ και του Άαρον Γκόρντον στον τελικό του διαγωνισμού καρφωμάτων θα μείνει στην ιστορία, με τον πρώτο να είναι ο νικητής σε μια αξέχαστη μάχη.

Σε έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς καρφωμάτων στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Ντέρικ Τζόουνς νίκησε τον Άαρον Γκόρντον μετά από δύο παρατάσεις και απίθανες συγκινήσεις.

Η «μονομαχία» των δυο στον τελικό του διαγωνισμού καρφωμάτων θα μνημονεύεται για πολύ καιρό από το σημερινό ΝΒΑ All-Star Weekend. Ντουάιτ Χάουαρντ, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ, Άαρον Γκόρντον και Πατ Κόνανγκτον ήταν οι φετινοί διαγωνιζόμενοι.

Με το… καλημέρα ξεχώρισαν οι Γκόρντον και Ντέρικ Τζόουνς οι οποίοι τελικά πήγαν στον τελικό, με τον άσο των Μάτζικ να έχει δύο 5οάρια, ενώ τον Τζόουνς να παίρνει το εισιτήριο με 96 πόντους.

Ο σμολ φόργουορντ / πάουερ φόργουορντ απέδειξε πως δεν έχει πάρει τυχαία το παρατσούκλι «Airplance mode» και στον τελικό του διαγωνισμού κατάφερε να επικρατήσει του φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος έλαμψε με τα «50άρια» του και δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτη φορά σε ισάριθμες συμμετοχές στην καριέρα του! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, με το παρακάτω βίντεο να μιλάει από μόνο του για έναν αξέχαστο διαγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=112&v=wfRkJOZUVQg&feature=emb_title

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ