Νικητής ο Αντεμπάγιο στο «Skills Challenge»! (vid)

Νικητής ο Αντεμπάγιο στο «Skills Challenge»! (vid)

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ, ήταν ο μεγάλος νικητής στο «Skills Challenge» του All-Star Game του ΝΒΑ!

Οι Μπέβερλι και Τέιτουμ που στο παρελθόν έχουν νικήσει στο skills challenge αποκλείστηκαν νωρίς κι ο Μπαμ Αντεμπάγιο νίκησε στον τελικό τον Ντομάντας Σαμπόνις για να κάνει την έκπληξη στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων.

Ο παίκτης των Μαιάμι Χιτ, ο Πάτρικ Μπέβερλι των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Σπένσερ Ντινγουίντι των Μπρούκλιν Νετ, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (που πήρε τη θέση του τραυματία Ντέρικ Ρόουζ), ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο Ντομάντας Σαμπόνις των Ιντιάνα Πέισερς, ο Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς και ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς, ήταν οι συμμετέχοντες σε έναν πολύ όμορφο και αδικημένο διαγωνισμό.

Οι Αντεμπάγιο και Σιάκαμ στο ξεκίνημα, άφησαν εκτός Ντινγουίντι και Μπέβερλι, αντίστοιχα, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Μίντλετον-Σαμπόνις, κόντρα σε Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και Τέιτουμ. Στον ημιτελικό ο Αντεμπάγιο νίκησε το Σιάκαμ και ο Σαμπόνις τον Μίντλετον.

Ο φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, ήταν ασταμάτητος και στον τελικό, εκεί όπου επικράτησε του Λιθουανού των Ιντιάνα Πέισερς κι έτσι, έγινε ο φετινός νικητής του διαγωνισμού επιδεξιοτήτων του ΝΒΑ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ