Γουίλιαμσον: «Κοιτιέμαι στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι αν ξέρουν ότι είμαι 19 ετών» (vid)

Γουίλιαμσον: «Κοιτιέμαι στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι αν ξέρουν ότι είμαι 19 ετών» (vid)

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον μίλησε για τις προσδοκίες που έχουν όλοι στο πρόσωπο του, τονίζοντας πως πολλές φορές αναρωτιέται αν γνωρίζουν πως είναι μόλις 19 ετών.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν το μεγάλο όνομα του περσινού ντραφτ αφού είχε επιλεγεί στο νούμερο 1 καθώς στο κολέγιο πραγματοποιούσε απίστευτες εμφανίσεις.

Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών όμως υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από εκείνον αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα φτάσει πολύ ψηλά.

Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τον Ζάιον μιας και τραυματίστηκε στην προετιμασία των Πέλικανς, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν.

Πλέον έχει επιστρέψει και τα πηγαίνει εξαιρετικά, ωστόσο όπως ο ίδιος αναφέρει αισθάνεται την πίεση που υπάρχει γύρω από το όνομα του.

Μιλώντας στο ESPN τόνισε πως μερικές φορές κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και αναρωτιέται αν ξέρουν όλοι πως είναι απλά 19 ετών.

Δείτε όσα είπε ο Ζάιον Γουίλιαμσον:

«Μερικές φορές ξεχνάω την σκηνή στην οποία βρίσκομαι, τι πρέπει να κάνω, πόσο πολύ πρέπει να δουλέψω και κοιτάω τον καθρέφτη και λέω αν ξέρουν ότι είμαι 19 χρονών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ