Κινγκς – Χόρνετς 111-131

Κινγκς – Χόρνετς 111-131

Βαριά ήττα υπέστησαν οι Σακραμέντο Κινγκς του Κώστα Κουφού και του Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς ηττήθηκαν από τους Σάρλοτ Χόρνετς με 131-111 στην έδρα τους.

Συνεχίζουν να απογοητεύουν οι Κινγκς, οι οποίοι διασύρθηκαν εντός έδρας από τους Χόρνετς με 131-111. Η ομάδα του Κουφού και του Παπαγιάννη δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και με την ήττα αυτή έπεσε σε ρεκόρ 12-25, ενώ αντίθετα οι ομάδα της Σάρλοτ ανέβηκε σε ρεκόρ 14-23.

Η αναμέτρηση δεν έχει ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς το σκορ ξέφυγε από νωρίς και ειδικά στο δεύτερο μέρος απλά το μόνο που έμενε ήταν το τελικό σκορ,  καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη του την διάρκεια, φτάνοντας άνετα στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους Χόρνετς ήταν ο Μπατούμ με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάουαρντ με 20 και Ομπράιαν, Λαμπ με 16. Από την άλλη ο Ράντολφ είχε 24 πόντους και από 17 πέτυχαν οι Λάμπισιρ και Φοξ.

Ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς σε 13 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να πετύχει 10 πόντους με 5/6 δίποντα και να κατεβάσει και 2 ριμπάουντ, ενώ αντίθετα ο Παπαγιάννης έπαιξε 7 λεπτά, πέτυχε 2 πόντους με 1/3 σουτ και πήρε και 1 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ