Κορωνοϊός: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων από την ιδιοκτήτρια των Πέλικανς

Κορωνοϊός: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων από την ιδιοκτήτρια των Πέλικανς

Η ιδιοκτήτρια των Πέλικανς προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, καθώς έκανε δωρεά 1 εκατ. δολάρια, προκειμένου να βοηθήσει μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ιδιοκτήτρια των Νιού Ορλινς Πέλικανς (NBA) και Νιού Ορλινς Σέιντς (NFL), Γκέιλ Μπένσον έκανε μια προσωπική δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δημιουργία του Ταμείου Κοινωνικής Βοήθειας Gayle Benson μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Μπένσον θα δημιουργήσει επίσης ένα Ταμείο Βοήθειας για όσους επηρεάστηκαν από την αναβολή των παιχνιδιών NBA, σε συντονισμό με την Louisiana Exposition District την ASM New Orleans. Σύμφωνα με τη δήλωση, όλοι οι υπάλληλοι των Πέλικανς που εργάζονται μόνο στις ημέρες των αγώνων θα έχουν εγγυημένο το μισθό τους για τα υπόλοιπα αναβληθέντα παιχνίδια.

Συνολικά 100.000 δολάρια από τη δωρεά του Benson θα διατεθούν στο ταμείο ανακούφισης της Επιχειρηματικής Συμμαχίας της Νέας Ορλεάνης (New Orleans Business Alliance’s relief fund) για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους στη Νέα Ορλεάνη. Επίσης, $ 1 από όλα τα ισοδύναμα των πωλήσεων στην Dixie Beer της Benson για τις επόμενες 30 ημέρες θα διατεθούν στο Ταμείο Αρωγής Εργαζομένων της Louisiana Restaurant Association…

Δείτε την ανάρτηση της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ