Τι έκανες στον κορωνοϊό μπαμπά; Έγινα ντραφτ του ΝΒΑ!

Τι έκανες στον κορωνοϊό μπαμπά; Έγινα ντραφτ του ΝΒΑ!

Το όνειρο κάθε φίλου του μπάσκετ, κάθε ανθρώπου που έχει παίξει έστω και σε… αυλή σχολείου, γίνεται πραγματικότητα. Γίνε κι εσύ… ντραφτ.

Αυτοί που λένε ότι κάθε κρίση προσφέρει κι ευκαιρίες, μάλλον δεν είχαν στο νου το δημιουργικό (στα όρια του… δαιμονικού) μυαλό του Άνταμ Σίλβερ και των συνεργατών του. Γιατί σε περιόδους που το ΝΒΑ δεν μπορεί να παίξει τα δυνατά του χαρτιά, τραβά άσους από το μανίκι. Κι ένας από αυτούς να σε κάνει (ναι, εσένα που μας διαβάζεις τώρα) ντραφτ! «Δεν γίνονται αυτά» είπες; Έλα, που γίνονται.

Στο πλαίσιο του «All in challenge», ενός προγράμματος, που φιλοδοξεί να απορροφήσει (στον βαθμό που το μπάσκετ μπορεί να συνεισφέρει) τους κραδασμούς της πανδημίας, το ΝΒΑ δίνει την ευκαιρία σε έναν φίλαθλο να… επιλεγεί στο φετινό ντραφτ και να ακούσει τον κομισάριο να ανακοινώνει το όνομά του!

Ελπίζουμε ότι δεν θα θελήσει να παίξει κιόλας, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κάτι έξυπνο, πρωτοποριακό, που σίγουρα θα ιντριγκάρει τους φίλους του αθλήματος, τους φανατικούς του ΝΒΑ. Δεν έχετε παρά να… μπείτε στο παιχνίδι και πού ξέρετε, μπορεί αύριο να λέτε με περηφάνια στο παιδί σας ότι στα νιάτα σας ήσασταν τόσο καλός παίκτης, που μπήκατε στο ντραφτ. Αρκεί να μην προσπαθήσετε να το αποδείξετε παίζοντας μαζί του, γιατί θα καταλάβει ότι κάτι άλλο συνέβη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ