Λας Βέγκας και Ορλάντο θέλουν να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια

Λας Βέγκας και Ορλάντο θέλουν να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια

Ο Άνταμ Σίλβερ τόνισε ότι το NBA είναι πιθανό να ολοκληρωθεί σε μία πόλη τη φετινή σεζόν.

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των παικτών του ΝΒΑ είχε ο κομισάριος της διοργάνωσης, Άνταμ Σίλβερ. Ο Αμερικανός παράγοντας εξήγησε σε ποιο σημείο βρίσκεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος και οριοθέτησε την οριστική απόφαση για τον άλλο μήνα.

Στο ενδεχόμενο της ολοκλήρωσης της σεζόν, ο Σίλβερ επισήμανε ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ένα σκηνικό που ενδέχεται να επαναληφθεί του χρόνου, εφόσον δεν έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο μέχρι τότε.

Επανερχόμενος στο σενάριο της επανέναρξης, ο Σίλβερ τόνισε ότι «θα ήταν τώρα ασφαλές όλα τα ματς να διεξαχθούν σε μία ή το πολύ δύο πόλεις ώστε να μην προσθέσουμε επιπλέον ρίσκο στις μετακινήσεις».

Ήδη, το Λας Βέγκας και το Ορλάντο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν το ΝΒΑ σε μία τέτοια περίπτωση. «Αυτή θα μπορούσε να ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στην ζωή όλων μας» κατέληξε ο Άνταμ Σίλβερ .

Από την πλευρά του, ο Κρις Πολ, ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών ΝΒΑ ζήτησε να μην είναι υποχρεωτική η προπόνηση των παικτών σε κλειστούς χώρους: «Μέχρι να υπάρξει ένα εμβόλιο που να αποτρέπει τους θανάτους από τον ιό, θα το αντιμετωπίσουμε συλλογικά. Το θέμα είναι πόσο άνετοι θα είμαστε όλοι από τη στιγμή που θα ελλοχεύει ο κίνδυνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ