Τζόρνταν: «Αν το ήθελε η διοίκηση, θα μέναμε για το έβδομο πρωτάθλημα»

Τζόρνταν: «Αν το ήθελε η διοίκηση, θα μέναμε για το έβδομο πρωτάθλημα»

Ο Μάικλ Τζόρνταν ανέφερε πως αν η διοίκηση δεν προχωρούσε στη μεγάλη αλλαγή, οι Μπουλς θα κατακτούσαν και έβδομο πρωτάθλημα.

Για το έβδομο πρωτάθλημα των Σικάγο Μπουλς που τους το… στέρησε η διοίκηση της ομάδας μίλησε ο Μάικλ Τζόρνταν στο τελευταίο επεισόδιο του Last Dance.

Τότε η διοίκηση της ομάδας και ο general manager, Τζέρι Κράουζ, είχαν αποφασίσει να πάνε σε ολική… μεταμόρφωση της ομάδας. Είχαν ανακοινώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του Φιλ Τζάκσον και είχαν ακούσει τον Τζόρνταν να λέει πως χωρίς τον προπονητή του θα έφευγε και εκείνος. Όπως και έγινε.

Ο Τζόρνταν τόνισε πάντως πως ο «κορμός» του ρόστερ θα είχε την διάθεση να μείνει στην ομάδα και να παλέψει για το 7ο πρωτάθλημα, αν οι πράξεις της διοίκησης ήταν διαφορετικές.

«Αν ρωτούσαν όλους τους παίκτες που πήραμε το πρωτάθλημα του ’98 για συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου, δεν θα το υπέγραφαν όλοι; Φυσικά και θα υπέγραφαν για έναν ακόμη χρόνο. Αν θα το υπέγραφα εγώ; Ναι θα το υπέγραφα. Αν θα το υπέγραφε ο Φιλ; Ναι, θα το υπέγραφε. Τον Πίπεν θα έπρεπε να τον πείσεις λίγο περισσότερο. Όμως ο Φιλ Τζάκσον θα ήταν εκεί. Ο Ρόντμαν θα ήταν εκεί. Εγώ θα ήμουν εκεί για το 7ο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι ο Πίπεν θα ήθελε να απουσιάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόρνταν στο τελευταίο επεισόδιο του «Last Dance».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ