ΛεΜπρόν: «Νομίζατε πως θα το βουλώσω;» (pic)

ΛεΜπρόν: «Νομίζατε πως θα το βουλώσω;» (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να... φωνάζει για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ με τον ρατσισμό, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει καθημερινά τον αγώνα του κατά του ρατσισμού, ακόμα κι αν χρειάζεται να τάσσεται κατά της πολιτείας της αστυνομίας, ή κατά πασίγνωστων αθλητών.

Ο Βασιλιάς ανέβασε ένα τρομερό βίντεο με μερικές σπουδαίες ατάκες, το οποίο αναφέρεται σε όλα τα ήδη ρατσισμού, την ώρα που ακούγεται μια μπάλα μπάσκετ να χτυπάει στο παρκέ.

Εμπνευσμένες από το «σκάσε και κάνε ντρίμπλα» που είχε πει η δημοσιογράφος Λόρα Ίνγκραμ (προσκείμενη στον Τραμπ) για τους αθλητές που εκφράζουν πολιτικό λόγο, οι ατάκες πέφτουν η μία πίσω από την άλλη, καταλήγοντας σε εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί. Συνήθως σε Αφροαμερικανούς…

«Σκάσε και κάνε ντρίμπλα, σκάσε και κάνε τάκλινγκ, σκάσε και σήκω, σκάσε και πληρώσου, σκάσε και απλά κάνε τη δουλειά σου, σκάσε και σταμάτα να τρέχεις, σκάσε και κατέβασε τη γροθιά σου, σκάσε και μην κουνιέσαι, σκάσε και μείνε στο έδαφος, σκάσε και βγες από το αυτοκίνητο σου, σκάσε και μείνει ακίνητος
Για αυτό δεν μένουμε κολλημένοι στα σπορ. Τώρα καταλαβαίνεις;»

Και στη λεζάντα γράφει ο ΛεΜπρόν: «Νομίζατε ότι θα κλείσω το στόμα μου. Ναι οοοοοκ. Θα φωνάζω περισσότερο από ποτέ».

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ