Σίλβερ: «Θα βρούμε τη λύση με τους παίκτες»

Σίλβερ: «Θα βρούμε τη λύση με τους παίκτες»

Αισιόδοξος ο Άνταμ Σίλβερ πως θα βρεθεί λύση με τους παίκτες του NBA, που εκφράζουν αμφιβολίες επιστροφής στα παρκέ.

Αρκετοί είναι οι παίκτες του NBA που έχουν αμφιβολίες για την επανέναρξη της σεζόν, τόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όσο και για την απόσπαση της προσοχής της κοινής γνώμης από το κίνημα κατά του ρατσισμού. Ο Άνταμ Σίλβερ, κομισάριος της Λίγκας, έδειξε να κατανοεί τις ανησυχίες των παικτών, αλλά δήλωσε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση εντός των επόμενων εβδομάδων.

«Ξέρουμε πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε έναν δρόμο επιστροφής στην κανονικότητα εν μέσω πανδημίας, εν μέσω μιας κρίσης με 40 εκατ. ανέργους και πλέον εν μέσω κοινωνικής αναταραχής.

Αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί να αισθάνονται κάποιοι παίκτες, είτε για οικογενειακούς λόγους, είτε για λόγους υγείας, είτε γιατί μπορεί να θεωρούν πως πρέπει να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους σε άλλους σκοπούς πέρα από το μπάσκετ. Τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας και όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα.

Κατανοώ απόλυτα όσα συμβαίνουν στις ζωές μας αλλά μέσα σε όλα αυτά προσπαθούμε να βρούμε την ευκαιρία για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να αναδείξουμε πρωταθλητή. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι αυτό δεν είναι προτεραιότητα στο μυαλό ορισμένων ανθρώπων», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ