Κινγκς – Κλίπερς 115-121

Κινγκς – Κλίπερς 115-121

Οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν στην έδρα τους με 121-115 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τον Κώστα Κουφό να κάνει πολύ καλή εμφάνιση σημειώνοντας double-double.

Οι Κλίπερς συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, καθώς μετά το διπλό επί των Ουόριορς επικράτησαν και στην έδρα των Κινγκς με 121-115.

Η ομάδα του Λος Άντζελες είχε από την αρχή το προβάδισμα στο ματς γενικά έλεγχε τον ρυθμό, όμως το Σακραμέντο ήταν κοντά στο σκορ με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να γίνει ντέρμπι στα τελευταία λεπτά. Στο τέλος βέβαια οι Κλίπερς ήταν πιο ψύχραιμοι και με τον Λου Γουίλιαμς να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στο Γκόλτεν Στέιτ εντέλει πήραν τη νίκη.

Όσον αφορά τους Έλληνες των Κινγκς ο Κώστας Κουφός ήταν φοβερός και σημείωσε double-double, το οποίο όμως δεν συνδυάστηκε με νίκη. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ψηλός, αγωνίστηκε 25 λεπτά και σημείωσε 14 πόντους (7/8 διποντα), πήρε 14 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα κι 1 κόψιμο. Αντίθετα ο Παπαγιάννης δεν ήταν στην αποστολή.

Για τους Κλίπερς, ξεχώρισε όπως αναφέραμε ο Λου Ουίλιαμς με 30 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Χέιρελ με 25 πόντους. Από την άλλη, για τους Κινγκς κορυφαίος ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Χιλ με 21 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=Mmj1rUSAB9I

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ