Η ηλικία δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την επανέναρξη

Η ηλικία δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την επανέναρξη

Το ΝΒΑ διαβεβαίωσε την ένωση προπονητών του πρωταθλήματος ότι η ηλικία από μόνη της δεν θα είναι αρκετή για να εμποδίσει έναν προπονητή να πάει στο «Walt Disney World Resort» για την επανεκκίνηση της σεζόν.

Άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές λόγω του κορωνοϊού δεν θα πάνε, αλλά απλώς το γεγονός ότι κάποιος είναι μεγαλύτερος ηλικιακά, χωρίς άλλους κινδύνους, δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

«Όλοι θα περάσουν από μια διαδικασία εξετάσεων, αλλά η λίγκα μας έχει διαβεβαιώσει ότι κανείς δεν θα αποκλειστεί από το να πάει στο Ορλάντο με βάση μόνο την ηλικία», δήλωσε ο προπονητής του Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, που είναι και πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Προπονητών Μπάσκετ.

«Αυτό ήταν πολύ θετικό για να το ακούσουμε, αλλά όπως είπα, όλοι και στις 22 αγορές – όλο το προσωπικό, όλοι οι παίκτες, όλοι – περνούν μια σημαντική διαδικασία εξετάσεων. Οπότε θα μάθουμε ποιοί θα πάρουν το «πράσινο φως» για το Ορλάντο. Αλλά μας ενθάρρυνε το γεγονός του να ακούσουμε ότι η ηλικία από μόνη της δεν θα ήταν κάτι που θα μας εμπόδιζε να πάμε στο Ορλάντο».

Υπενθυμίζεται ότι η λίγκα έστειλε τον περασμένο μήνα μία επιστολή 113 σελίδων με τους κανόνες υγείας και ασφαλείας που θα ακολουθηθούν στην «φούσκα» όπου περιγράφει μια πολυεπίπεδη διαδικασία για τον προσδιορισμό και την πιθανή «προστασία» των υπαλλήλων της ομάδας που χαρακτηρίζονται ως υψηλότεροι κίνδυνοι.

Όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας θα συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με μεμονωμένους παράγοντες κινδύνου, όπως άσθμα, καρδιακά προβλήματα, συνεχιζόμενες θεραπείες καρκίνου, συνήθειες καπνίσματος, δείκτη μάζας σώματος άνω των 40 ως μέτρο παχυσαρκίας, νεφρικών ή ηπατικών παθήσεων και άλλες ενδείξεις μειωμένου ανοσοποιητικού Σύστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ