Διαψεύδει την ανταλλαγή του ο Λίλαρντ (pic)

Διαψεύδει την ανταλλαγή του ο Λίλαρντ (pic)

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ξεκαθάρισε ότι δεν αποχωρεί από την ομάδα του Πόρτλαντ.

Από την ημέρα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο ο Ντάμιαν Λίλαρντ αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και δεν έχει αλλάξει έκτοτε ομάδα στην καριέρα του, παραμένοντας έτσι ένας από τους πιο «πιστούς» παίκτες του ΝΒΑ.

Αυτό φρόντισε να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά, απαντώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους Μπλέιζερς για να αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Λέικερς ή τους Νιου Γιορκ Νικς.

«Η στάση μου δεν έχει αλλάξει. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της πανδημίας και της έλλειψης περιεχομένου», είναι το μήνυμα του σταρ της ομάδας του Πόρτλαντ σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρησή του. Φέτος αγωνίζεται για 8η σεζόν στους Μπλέιζερς και είναι ένας από τους πρώτους σκόρερ του NBA μετρώντας 28,9 πόντους και 7,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Βέβαια, οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Λίλαρντ φαίνεται να μην είναι αρκετές μέχρι στιγμής καθώς η ομάδα του βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στα πλέι οφ της φετινής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ