Λέοναρντ : «Παίρνω εκατομμύρια, τι σημασία έχουν 3-4 μήνες σε καραντίνα;»

Λέοναρντ : «Παίρνω εκατομμύρια, τι σημασία έχουν 3-4 μήνες σε καραντίνα;»

Ο φόργουορντ/σέντερ των Μαϊάμι Χιτ μίλησε για την συνέχιση της σεζόν στο Ορλάντο.

Tο NBA μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση. Η επανεκκίνηση θα γίνει στο Ορλάντο, με τον Μέγιερς Λέοναρντ να μιλάει για τη συνέχιση της σεζόν.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Μαϊάμι Χιτ εμφανίστηκε ρεαλιστικός, τονίζοντας πως παίρνει εκατομμύρια για να παίζει μπάσκετ και δεν έχουν σημασία 3-4 μήνες στην «φούσκα».

O Λέοναρντ δήλωσε αρχικά: «Μίλησα αρκετά με τον κόουτς (Έρικ Σπόλστρα) με μηνύματα. Και του είπα αρχικά: Κοίτα να δεις, παίρνω εκατομμύρια για να παίζω μπάσκετ, ένα άθλημα που αγαπάω έτσι κι αλλιώς.

Δεύτερον, ο αδελφός μου έκανε δύο 9μηνες θητείες στο Αφγαντιστάν για πολύ λιγότερα χρήματα. Εμείς θα είμαστε σε φούσκα για 3-4 μήνες το πολύ, τι σημασία έχει λοιπόν;»

Κλείνοντας, ο Λέοναρντ είπε: «Είναι περίεργες εποχές. Το σάλαρι καπ θα δεχθεί ισχυρό χτύπημα. Και να πούμε και κάτι άλλο: Αν δεν παίζαμε, τότε θα δεχόταν ακόμα πιο δυνατό χτύπημα.

Πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός τύπος που απλώς έτυχε να παίζει στο ΝΒΑ. Αν μου αρέσει το τι συνεπάγεται αυτό; Σίγουρα. Πιστέψτε με όμως, όλο αυτό φέρνει και πολύ άγχος το οποίο όλοι οι παίκτες είμαστε διατεθειμένοι να περάσουμε. Τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ