Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σίλβερ : «Σημαντική εξάπλωση του κορωνοϊού θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα διακοπή»

Ο κομισσάριος του NBA εξέφρασε την ανησυχία, ότι μια «σημαντική εξάπλωση» του κορωνοϊού θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει σε διακοπή τη σεζόν για δεύτερη φορά.

Σίλβερ : «Σημαντική εξάπλωση του κορωνοϊού θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα διακοπή» | to10.gr

Ο Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος τοποθετήθηκε, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης του συνεδρίου «Brainstorm Health» του Fortune, αναμένει ότι παίκτες θα βρεθούν «θετικοί» στον κορονοϊό, αλλά είπε ότι «δεν είναι ακόμα σίγουρος» ποιο θα είναι το όριο που θα αναγκάσει τη λίγκα να διακόψει τη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σίγουρα, εάν είχαμε κάποια σημαντική εξάπλωση στην περιοχή του Ορλάντο, θα σταματούσαμε ξανά», δήλωσε ο Σίλβερ και συνέχισε: «Αυτό που θα είναι ανησυχητικό, θα είναι εάν βρεθούν θετικά τεστ αφού οι παίκτες εισέλθουν στις εγκαταστάσεις και τεθούν σε καραντίνα. Εάν συμβεί αυτό, θα έχουμε θέμα και θα ξέρουμε ότι κάτι δεν δουλεύει καλά».

Κλείνοντας, ο Σίλβερ συμπλήρωσε: «Μπορούμε να αναλύσουμε τον ίδιο τον ιό και να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε εάν υπάρχουν περισσότερες από μία περιπτώσεις, εάν στην ουσία είναι ο ίδιος ιός, η ίδια γενετική παραλλαγή του ιού που έχει περάσει από έναν παίκτη στον άλλο».