Βοροντσέβιτς: «Οι διαιτητές ήταν άσχετοι, δεν ξέρουν μπάσκετ»

Βοροντσέβιτς: «Οι διαιτητές ήταν άσχετοι, δεν ξέρουν μπάσκετ»

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα της Ρωσίας εναντίον της Νιγηρίας, εκφράζοντας επίσημα τη δυσαρέσκειά του.

Η Ρωσία νίκησε δύσκολα τη Νιγηρία με 82-77  στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που είχε δραματικό φινάλε.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού όμως, ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, παρά τη νίκη της ομάδας του, χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας ότι το μπάσκετ είναι άθλημα επαφών και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βοροντσέβιτς: «Για να είμαι ειλικρινής οι διαιτητές ήταν άσχετοι, εντελώς άσχετοι. Σφύριζαν ακατανόητα. Να με συγχωρούν οι κύριοι διαιτητές, αλλά δεν μπορώ να παίξω με τέτοιες διαιτησίες, όπου σφυρίζουν ανόητα. Προφανώς και δεν ξέρουν από ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπου οι επαφές επιτρέπονται.

Δεν είμαστε σοφτ και δεν παίζουμε… βόλεϊ, όπου οι παίκτες χωρίζονται από ένα δίχτυ. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρόκειται για παιχνίδι επαφών. Ωστόσο, πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα βελτιωθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ