Μίτσελ: «Δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα»

Μίτσελ: «Δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα»

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα λέγοντας πως δεν θα εστιάσουν μόνο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στους υπόλοιπους.

Την πεποίθηση του πως δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο παίκτης που θα πρέπει να δώσει προσοχή η Αμερική, εξέφρασε ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ο γκαρντ των Γιούτα Τζαζ τόνισε πως μπορεί ο «Greek Freak» να είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, όμως η Ελλάδα έχει πολύ ταλέντο και θα πρέπει οι ΗΠΑ να εστιάσουν σε όλους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην τελευταία ήττα που είχε η χώρα του το 2006 στη Σαϊτάμα, λέγοντας πως έχει αρκετά βίντεο και πως το ίδιο έχει κάνει και ο Γκρέγκ Πόπονβιτς με το επιτελείο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόνοβαν Μίτσελ:

Για τον αγώνα με την Ελλάδα: «Όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι μεγάλα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Και η Ελλάδα με τον Γιάννη θα είναι έτοιμη. Έχουν όμως κι άλλους παίκτες που μπορούν να φτάσουν κοντά στο καλάθι ή να σουτάρουν.

Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όλους και εστιάζουμε στους πάντες. Προφανώς ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε κανέναν, γιατί η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες»

Για το αν θυμάται την ήττα των ΗΠΑ το 2006: «Φυσικά και θυμάμαι το 2006, έχω δει αρκετά βίντεο από τότε, αλλά αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Ο κόουτς Ποπ και το επιτελείο του το έχουν δει πολλές φορές. Όμως εστιάζουμε στο τώρα, στη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ