Εθνική: Ναι, μπορούμε να νικήσουμε τους Αμερικανούς!

Εθνική: Ναι, μπορούμε να νικήσουμε τους Αμερικανούς!

Η Εθνική μας ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τις ΗΠΑ και οι αναγνώστες του «10» πιστεύουν σε ένα μεγάλο ματς που μπορούμε να νικήσουμε! Έτσι περνάει η Ελλάδα στα προημιτελικά...

Η Τσεχία διέλυσε την Βραζιλία και μας κράτησε «ζωντανούς» μέχρι και την Δευτέρα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε πρώτη φάση ξέρουμε πλέον πως ακόμη και αν η Εθνική μας ηττηθεί στο ματς που ξεκινά σε λίγη ώρα (3.30μμ) από τους Αμερικανούς θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση. Μια δεύτερη ευκαιρία που είναι μια ακόμη πολύ δύσκολη αποστολή καθώς χρειάζεται νίκη επί των εξαιρετικών Τσέχων με +12 πόντους.

Αλλά ας μην φτάσουμε μέχρι την Δευτέρα. Η νίκη της Τσεχίας επί της Βραζιλίας σημαίνει και κάτι άλλο. Πως αν νικήσουμε τους Αμερικανούς τότε με απλή νίκη και επί της παρέας του Σατοράνσκι περνάμε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κρατάμε δηλαδή ξεκάθαρα την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορεί όμως η Ελλάδα να νικήσει τις ΗΠΑ;
Σύμφωνα με αυτά που ψήφισαν οι αναγνώστες του «10» στο γκάλοπ μπορεί!

Το 44% ψήφισε πως η Εθνική μας θα νικήσει τους Αμερικανούς. Το 36% ψήφισε πως θα το παλέψει αλλά δεν θα τα καταφέρει ενώ μόλις το 20% είναι ξεκάθαρα απαισιόδοξο επιλέγοντας την εύκολη ήττα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι διεθνείς μας σε λίγη ώρα έχουν την μπάλα στα χέρια τους. Με την ελπίδα να μας οδηγήσουν σε ένα αξέχαστο αγώνα, όπως στην Ιαπωνία το 2006.

Σε μια ιστορική νίκη επί των Αμερικανών που θα μας φέρει πιο κοντά στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ