Μπογκντάνοβιτς: «Δεν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, κάποιες φορές «χανόμαστε»»

Μπογκντάνοβιτς: «Δεν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, κάποιες φορές «χανόμαστε»»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έδωσε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του τονίζοντας πως όλα πάνε πολύ καλά για τους Σέρβους, ενώ υπάρχουν στιγμές που «χάνονται» μέσα στο γήπεδο.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην, μέχρι τώρα, ξέφρενη πορεία της είναι αναμφίβολα ο σούτινγκ γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ έδωσε συνέντευξη στη «Mozzart Sport», ενόψει του σημερινού ματς (08/09, 15:30) με την Ισπανία για την πρωτιά του 10ου ομίλου.

Για το ματς με την Ισπανία: «Όλα πάνε όπως επιθυμούσαμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες και ξέρουμε πως είναι η Ισπανία. Είναι το φαβορί εδώ και χρόνια κι έτσι μπαίνουν σε όλα τα ματς. Αυτή τη φορά είμαστε εμείς και δεν πρέπει να το αποφύγουμε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως χρόνια τώρα, έχουμε εξελιχθεί όλοι. Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο στόχος μας».

Για το αν κάνουν το τέλειο παιχνίδι: «Στην τηλεόραση μπορεί να φαίνεται ότι κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν φορές που… χανόμαστε!».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής του Παγκοσμίου: «Το σύστημα του Παγκοσμίου δεν σε αφήνει να ησυχάσεις ή να κάνεις ένα λάθος. Βέβαια, μπορεί να συμβεί. Δείτε τι έγινε με τη Βραζιλία. Νίκησε την Ελλάδα και μετά έχασε με 22 πόντους από την Τσεχία, επειδή χαλάρωσε. Είναι όλα θέμα εμπειρίας».

Για τον στόχο της Σερβίας στο Μουντομπάσκετ και ότι εκείνος είναι 4ος σκόρερ στο τουρνουά:«Δεν σκεφτόμαστε τι θα συμβεί αν δεν βγούμε πρώτοι, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Οπότε, ο στόχος μου τώρα είναι να νικήσουμε την Ισπανία και να βάλω 30 πόντους!».

Για το γεγονός ότι έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή: «Μου δίνει ελευθερία και το εκτιμώ πολύ αυτό σε εκείνον Σου δίνει τρελή αυτοπεποίθηση, ενέργεια και κίνητρο. Πολύ απλά, με αφήνει να παίζω, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για μένα. Μου επιτρέπει να απολαύσω το μπάσκετ. Δεν το κάνει ο καθένας αυτό κι είμαι πολύ ευγνώμων. Ελπίζω να τού δίνω πίσω την ίδια σιγουριά».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να σουτάρει, ακόμα και όταν αστοχεί: «Για μένα το καλύτερο σουτ είναι πάντα το επόμενο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ