Αποθέωση για τον Λουίς Σκόλα μετά τον τελικό

Αποθέωση για τον Λουίς Σκόλα μετά τον τελικό

Μπορεί η Αργεντινή να μην κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο κόσμος δεν ξέχασε να αποθεώσει και να χειροκροτήσει τον Λουίς Σκόλα.

Η Ισπανία είναι Παγκόσμια πρωταθλήματα μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό επί της Αργεντινής. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού κανείς δεν ξέχασε τον μεγάλο Λουίς Σκόλα, που παρότι είναι 39 ετών έπαιξε με καρδιά και ήταν ένας εκ των κορυφαίων του τουρνουά.

Έτσι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγώνα αποθέωσε μετά τη λήξη τον πολύμπειρο φόργουορντ, αφού σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν για αρκετή ώρα παρότι δεν έκανε την εμφάνιση που έκανε στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια ο Σκόλα βραβεύθηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης και εκεί οι επεφημίες τόσο από τους Αργεντίνους φιλάθλους, όσο και από ολόκληρο το γήπεδο συνεχίστηκαν για να τον τιμήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 39χρονος τελείωσε το τουρνουά έχοντα κατά μέσο όρο 17,9 πόντους, 8,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 0,8 κλεψίματα στα περίπου 30 λεπτά που έμενε στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ