Όλα τα καλάθια και οι ασίστ του Μιλς στο Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Όλα τα καλάθια και οι ασίστ του Μιλς στο Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Ο Πάτι Μιλς ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι η FIBA δημιούργησε ένα βίντεο με όλα τα καλάθια και τις ασίστ του σταρ της Αυστραλίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να ολοκληρώθηκε ωστόσο η FIBA συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με βίντεο και να μας θυμίζει πολλές από τις καλύτερες στιγμές παικτών από τη διοργάνωση παρουσιάζοντας τις καλύτερες στιγμές τους.

Αυτή τη φορά ο «εκλεκτός» ήταν ο γκαρντ της Αυστραλίας, Πάτι Μιλς, με την Ομοσπονδία να δημιουργεί ένα βίντεο με όλα τα καλάθια και τις ασίστ που έκανε ο 31χρονος παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς κατά την παραμονή του στο τουρνουά.

Ο Μιλς κατέγραψε στην στατιστική του κατά μέσο όρο 22,8 πόντους, 3,9 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ και 0,9 κλεψίματα, στα περίπου 33,9 λεπτά που έμενε στο παρκέ και ηγούνταν των προσπαθειών της ομάδας του Αντρέι Λεμάνις.

Παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις ο Μιλς δεν κατάφερε να μπει στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, πληρώνοντας ουσιαστικά το ότι οι «μπούμερς» δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο με τον Πάτι Μιλς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ