Μπάλβιν: «Θέλει να πάρει ρεβάνς η Ελλάδα, παίζει πιο ομαδικά χωρίς τον Γιάννη»

Μπάλβιν: «Θέλει να πάρει ρεβάνς η Ελλάδα, παίζει πιο ομαδικά χωρίς τον Γιάννη»

Στα δυνατά σημεία της Ελλάδας και στο γεγονός πως η Ελλάδα θα θελήσει να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο τελευταίο Μουντομπάσκετ στάθηκε ο Όντρεϊ Μπάλβιν.

Στα δυνατά σημεία της Ελλάδας στάθηκε ο παίκτης της Τσεχίας, Όντρεϊ Μπάλβιν, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο Τσέχος σέντερ δήλωσε πως η Ελλάδα αγωνίζεται πιο ομαδικά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο τελευταίο Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα την Τουρκία αντίπαλο για να πάρουμε τη ρεβάνς για την πρεμιέρα του τουρνουά, αλλά και η Ελλάδα είναι επίσης ένας σπουδαίος αντίπαλος. Θα θέλουν και εκείνοι να πάρουν τη ρεβάνς που τους αποκλείσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Νομίζω ότι παίζουν πιο ομαδικά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ακόμη και στην άμυνα. Οι αντίπαλοι κλείνουν προς τα μέσα όταν παίζει ο Γιάννης, καθώς δεν είναι καλός περιφερειακός σουτέρ. Οπότε τώρα δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, γιατί θα τους δώσουμε περισσότερο χώρο για το σουτ. Παίζουν άλλου τύπου ευρωπαϊκού μπάσκετ όταν έχουν έναν τόσο κυριαρχικό παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ