Το ΣΕΦ αλλάζει – Άμεσες εξελίξεις εν όψει Προολυμπιακού

Το ΣΕΦ αλλάζει – Άμεσες εξελίξεις εν όψει Προολυμπιακού

Το Προολυμπιακό Τουρνουά του ερχόμενου καλοκαιριού θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και το γήπεδο του Ολυμπιακού θα αλλάξει όψη και θα εκσυγχρονιστεί

H Εθνική μας Ομάδα θα αγωνιστεί εντός έδρας και στο ΣΕΦ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τους έντεκα από τους δώδεκα να είναι γνωστοί.

Για να είναι απόλυτα έτοιμο να φιλοξενήσει αυτό το σπουδαίο μπασκετικό ραντεβού του ερχόμενου Ιουλίου, το ΣΕΦ αλλάζει όψη και αναμένεται να εκσυγχρονιστεί.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό – Έξω και ο Ρέτσος, βασικός ο Κάρμο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες προετοιμασίες και περιμένουν τις σχετικές συζητήσεις με ΕΟΚ και Κυβέρνηση για να προχωρήσουν τα έργα.

Τι έργα θα είναι αυτά; Ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά λοιπόν θα χρειαστεί να δημιουργηθούν 8 αποδυτήρια για να φιλοξενήσουν τις ομάδες, ενώ αρκετές θα είναι οι αλλαγές τόσο στον χώρο γύρω από το παρκέ, όσο και περιμετρικά του γηπέδου. Ανάμεσα στις αλλαγές συγκαταλέγεται ο εκσυγχρονισμός των φωτεινών πινάκων, αλλά και η τεχνολογική υποδομή του γηπέδου.

Η διοίκηση του ΣΕΦ έχει ετοιμάσει το σχέδιο με τη διοίκηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ