Όμιλος PIAGGIO : Ευρωπαίος ηγέτης στην αγορά δύο τροχών με συνολικό μερίδιο 14,2

Όμιλος PIAGGIO : Ευρωπαίος ηγέτης στην αγορά δύο τροχών με συνολικό μερίδιο 14,2

Το 2020 ο Όμιλος Piaggio για άλλη μία φορά ενίσχυσε την ηγετική του θέση στην ευρωπαϊκή αγορά δύο τροχών, με συνολικό μερίδιο αγοράς της τάξης του 14,2%. Το αποτέλεσμα επετεύχθη από τη σημαντική αύξηση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών και την εξαιρετική απόδοση στην κατηγορία των σκούτερ, όπου το μερίδιο του Ομίλου ήταν 24%.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα, 1.455.000 δίτροχα οχήματα (μοτοσυκλέτες και σκούτερ) ταξινομήθηκαν στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές* μέσα στο 2020, εκ των οποίων τα 207.000 παρήχθησαν από τον Όμιλο Piaggio, μία αύξηση 6% σε σχέση με το 2019.

Βασικοί παράγοντες επιτυχίας ήταν τα σκούτερ Vespa, η Moto Guzzi V85 TT, η ανάπτυξη της μάρκας Aprilia στην κατηγορία των μοτοσυκλετών, και η επιτυχία της μάρκας Piaggio στην κατηγορία των σκούτερ.https://cdn.cnngreece.gr/media/news/2021/02/12/254270/photos/snapshot/Vespa_primavera_3-4AntDX_bianco.jpg

Τις τελευταίες ημέρες, o Όμιλος Piaggio παρουσίασε τα λανσαρίσματα 11 νέων μοντέλων (5 σκούτερ και 6 μοτοσυκλετών) που έχουν προγραμματιστεί για το 2021, συμπεριλαμβανομένων των πολύ-αναμενόμενων Moto Guzzi V7, Aprilia Tuono 660, του νέου Piaggio Beverly, και του νέου ηλεκτρικού σκούτερ Piaggio που είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Ιούνιο.

* Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελλάδα, Κροατία, Πορτογαλία, Ελβετία, Αυστρία, Φιλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία και Σλοβενία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ