Nέα βασική έκδοση για το Polestar 2

Nέα βασική έκδοση για το Polestar 2

H σουηδική φίρμα επεκτείνει την γκάμα του πρώτου ουσιαστικά ευρείας αποδοχής μοντέλου της με το διακριτικό αριθμό 2, προσθέτοντας μια νέα πιο προσιτή έκδοση

H σουηδική και πλέον αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη φίρμα χτίζει σταδιακά την γκάμα του Polestar 2 το οποίο εφεξής θα είναι διαθέσιμο σε τρεις συνδυασμούς μπαταρίας και κινητήρα.

Η νέα προσθήκη αφορά τη βάση της γκάμας και αφορά μια νέα έκδοση η οποία συνδυάζει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 218 ίππων και 330 Nm ροπής τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα και τροφοδοτείται από μπαταρία 64 kWh. Η τελευταία υπόσχεται αυτονομία έως και 440 χλμ. 

Σύμφωνα με τις συστάσεις η έκδοση διαθέτει τροχούς 19 ιντσών, φώτα LED, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας καθώς και σύστημα infotainment με οθόνη 11,0 ιντσών που συνδυάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Στη μέση της γκάμας τοποθετείται πλέον η ισχυρότερη έκδοση των 231 ίππων η οποία επωφελείται από τον ίδιο κινητήρα αλλά μεγαλύτερη μπαταρία 78 KWh η οποία υπόσχεται  αυτονομία  540 χλμ.

Στην κορυφαία έκδοση συναντάμε ένα δίδυμο ηλεκτρικό μοτέρ σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη μπαταρία σε ένα συνδυασμό που προσφέρει συνδυαστική ισχύ 408 ίππων και 660 Nm ροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ