Cameo εμφάνιση για το Audi RS3

Cameo εμφάνιση για το Audi RS3

Η γερμανική φίρμα δίνει μια πρώτη γεύση από την κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου της hatchback εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας του.

H Αudi έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής του νέου RS3, εμφανίζοντάς το σε hatchback και τετράθυρη ανάμεσα σε άλλες πανίσχυρες εκδόσεις και μοντέλα της.

Το νέο RS3 θα επωφεληθεί από τον εμβληματικό πεντακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων που ήδη χρησιμοποιούν τα RS Q3 και το ΤΤ RS, όπως αφήνουν να εννοηθούν τα ψηφία 1-2-4-5-3 που κοσμούν τα πλευρά των δύο ελαφρώς καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων και αντιστοιχούν στην ακολουθία ανάφλεξης του επίμαχου μοτέρ.

Στην περίπτωση του RS3 ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει 400 ίππους και 480 Nm ροπής, μεγέθη που αναμένεται να του εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε χρόνο περίπου τεσσάρων δευτερολέπτων.

Φωτογραφία: Automedia

Η ισχύς θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και τη συνδρομή του συστήματος τετρακίνησης quattro. Όπως ισχύει και για το μέχρι σήμερα γνωστό RS3, το παζλ θα συμπληρώσει η παρουσία ρυθμιζόμενης ανάρτησης, σύστημα διαχείρισης ροπής καθώς και ένα σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Φωτογραφία: Automedia

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα αποτυπωθούν και στην εμφάνιση των RS3 Sportback και Sedan, που θα διαθέτουν ένα αιχμηρό bodykit. Κοινές σχεδιαστικές συνισταμένες για το δίδυμο των RS3 θα είναι οι μεγαλύτερες και περισσότερες λειτουργικές εισαγωγές αέρα, οι διογκωμένοι θόλοι και η καταφανώς μειωμένη απόσταση από το έδαφος που «απαιτείται»  από την παρουσία μιας πιο σφιχτής ανάρτησης.

Στο πίσω τμήμα, βάσει των λήψεων που έχουν προκύψει από τα πεδία δοκιμών, θα βρίσκονται οι χαρακτηριστικές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης και ένα ευδιάκριτο spoiler.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ