VW T7 Multivan: Πολυδιάστατο

VW T7 Multivan: Πολυδιάστατο

Η VW παρουσιάζει το νέο της van το οποίο δεν έχει τίποτα πια να ζηλέψει από τις συνήθεις «πολιτικές» εκδόσεις της φίρμας προσφέροντας έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό πολλαπλών τεχνολογικών επιλογών και μέγιστης ευρυχωρίας-χρηστικότητας.

H γερμανική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου της μεγάλου επιβατικού van το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει ένα κράμα πρακτικότητας και χρηστικότητας δοσμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Αρχικά, πλην της αυταπόδεικτης σύγχρονης σχεδίασης, αξίζει να σημειωθεί ότι το T7 πραγματοποιεί την μετάβαση σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πολυχρηστικής πλατφόρμας MQB κάτι που του εξασφαλίζει πρόσβαση στους νεότερους κινητήρες της γερμανικής φίρμας καθώς και σε plug-in υβριδική τεχνολογία.

Η plug-in υβριδική έκδοση, ακολουθεί την συνήθη «συνταγή» της VW συνδυάζoντας την παρουσία ενός TSI κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 13 KWh. H συνδυαστική απόδοση διαμορφώνεται σε 218 ίππους και 350 Nm ροπής ενώ θα σύνολο συμπληρώνει η παρουσία ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Φυσικά την γκάμα συμπληρώνουν συμβατικές εκδόσεις βενζίνης με εφαλτήριο τον κινητήρα 1,5 λίτρου σε εκδοχή ισχύος 136 ίππων. Ακολουθεί δίλιτρος κινητήρας βενζίνης με απόδοση 204 ίππους ενώ την πετρελαιοκίνητη έκδοση εφοδιάζει TDI 2,0 λίτρων με ισχύ 150 ίππων.

Σε ό,τι αφορά τα χωροταξικά μεγέθη, το T7 Multivan θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις μήκους, 4,97 και 5,17 μέτρων οι οποίες θα έχουν το ίδιο μεταξόνιο (3,12 μ.). Η μεγαλύτερη σε μήκος έκδοση διαθέτει πορτ μπαγκάζ που ξεκινά από τα 763 και φτάνει έως τα 4.053 λίτρα με την αναδίπλωση των καθισμάτων ενώ η «μικρή» από 469 έως 3.672 λίτρα.

Εκτός από τις διόλου ευκαταφρόνητες μεταφορικές δυνατότητες, ένα ιδιαίτερο στοιχείο του Multivan είναι ότι τα καθίσματα στο εσωτερικό του είναι ανεξάρτητα και αφαιρούμενα ενώ όσο βρίσκονται στην δεύτερη σειρά μπορούν να περιστραφούν και να τοποθετηθούν αντικριστά με τα πίσω καθίσματα. Συνδυαστικά και με την επιλογή για τραπεζάκι, το εσωτερικό του Multivan μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα κινητό meeting room ή χώρο αναψυχής.

Με απολύτως σύγχρονους όρους έχει διαμορφωθεί το υπόλοιπο εσωτερικό που παραπέμπει στα συνήθη πρότυπα των επιβατικών της VW με κυρίαρχα τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών που συνδυάζεται με οθόνη αφής 10,0 ιντσών για τις λειτουργίες του infotainment.

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης, περιλαμβάνοντας, σύστημα πλοήγησης, διασυνδεδεμένες υπηρεσίες χάρη στην παρουσία eSIM, σύστημα αυτόνομης πέδησης, αναγνώρισης οδικής σήμανσης, αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας καθώς και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης της VW Travel Assist που αποτελεί προαιρετική επιλογή. ε Στις προαιρετικές επιλογές συγκαταλέγεται επίσης head up display αλλά και ηχοσύστημα με την υπογραφή της Harman Kardon.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ