Aston Martin DBX – Πληθωρικοί σχηματισμοί

Aston Martin DBX – Πληθωρικοί σχηματισμοί

Οι βρετανοί ετοιμάζουν μια πληθώρα επιλογών και ενναλακτικών εκδόσεων για την DBX ως μέρους της επικείμενης ανανέωσής της που θα υπερβεί κατά πολύ τις συνήθειες της διαδικασίας και επιφυλάσσει για το βρετανικό SUV πολλές νέες εκδόσεις με έντονο το… ηλεκτρικό στοιχείο.

To πρώτο SUV της βρετανικής φίρμας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερως δημοφιλές, γεμίζοντας με την απαραίτητη ρευστότητα τα ταμεία της Aston Martin που, όπως όλα δείχνουν, σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί πλήρως την ευκαιρία έχοντας ανακοινώσει όχι λιγότερες από έξι νέες εκδόσεις για την DBX τα αμέσως επόμενα χρόνια. 

Προφανώς το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Nurburgring, αποτελεί μια από τις νέες αφίξεις χωρίς ωστόσο, προς το παρόν να είναι ευκρινής η ταυτότητά του.

Αυτό που είναι σίγουρο, σε αντίθεση με τις πρόσφατες φήμες, είναι ότι δεν πρόκειται για την κορυφαία V12 έκδοση, μιας και το συγκεκριμένο πρωτότυπο εφοδιάζεται από V8 κινητήρα προδιαγραφών Euro 6d. 

Η επιμέλεια του καμουφλάζ στο μπροστινό τμήμα και η υποψία ανασχεδιασμού των στοιχείων που συναποτελούν την όψη της DBX κάτω από αυτό, συντείνουν στην εντύπωση ότι πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της ανανεωμένης εκδοχής του βρετανικού SUV.

Αυτή, εκτός φυσικά από τις αλλαγές αισθητικού και εξοπλιστικού περιεχομένου, θα επιφυλάσσει δεδομένα και μια αύξηση ισχύος για τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων που ήδη προσφέρει 550 ίππους στην τρέχουσα μορφή του μοντέλου.

Πλην της ανανέωσης, ή ενδεχομένως ως μέρος αυτής βάσει αντίστοιχων εικόνων που αναδύθηκαν στο διαδίκτυο, η Aston Martin ετοιμάζει επίσης υβριδικές και mild hybrid εκδόσεις της DBX με την πρώτη να έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής καθώς  φωτογραφήθηκε προσφάτως στην ίδια γερμανική πίστα. Στα σχέδια της βρετανικής φίρμας περιλαμβάνεται επίσης και μια plug-in υβριδική, ακόμα ισχυρότερη και πιο σπορ έκδοση η οποία αναμένεται να επωφεληθεί από την αντίστοιχη τεχνολογία της Mercedes-AMG και να παρουσιαστεί το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ