Mercedes-Benz GLE Coupe – Ανεπίσημη πρώτη

Mercedes-Benz GLE Coupe – Ανεπίσημη πρώτη

O φωτογραφικός φακός εντόπισε μια πρώιμη αποτύπωση της ανανεωμένης GLE Coupe, δίνοντας μια πρώτη γεύση από την επόμενη ενσάρκωση του επιβλητικού Coupe SUV που αναμένεται να αποκτήσει ακόμα περισσότερες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Φωτογραφίες: Automedia

Aν και η τρέχουσα εκδοχή της GLE Coupe αποτελεί σχετικά πρόσφατο μοντέλο στην γκάμα της γερμανικής φίρμας, έχοντας κάνει το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 2019, ήδη τα πρώτα δείγματα της ανανεωμένης εκδοχής της έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Στουτγκάρδης με την μορφή ενός ελαφρώς καμουφλαρισμένου, δοκιμαστικού πρωτοτύπου. 

Αν και είναι πολύ νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, προφανώς θα υπάρχουν κάποιες εξελικτικές αλλαγές στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων και των υπολοίπων στοιχείων που απαρτίζουν το μπροστινό τμήμα. Πίσω οι αλλαγές δείχνουν πιο περιορισμένες αν και με δεδομένη την πρώιμη εμφάνιση του δοκιμαστικού πρωτοτύπου και ότι η παρουσίαση του μοντέλου δεν αναμένεται πριν το 2023, οι τρέχουσες διαφοροποιήσεις δεν είναι ενδεικτικές.

Με δεδομένη την χρονική απόσταση έως την άφιξη του μοντέλου είναι εξίσου νωρίς για να προβλέψει κανείς τις αλλαγές στην γκάμα κινητήρων η οποία σημειωτέον αποτελείται από εξαιρετικά σύγχρονα όσο και πανίσχυρα σύνολα βενζίνης, πετρελαίου σε συμβατικές διαμορφώσεις και διαμορφώσεις με ήπια υβριδική και plug-in υβριδική τεχνολογία, ισχύος από 320 έως 612 ίππους. 

Δεδομένα πάντως υπό το φως των εξελίξεων στην γερμανική φίρμα, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις αναμένεται να πληθύνουν εστιάζοντας τόσο στις υψηλότερες περιβαλλοντικές επιδόσεις όσο και στις αμιγείς επιδόσεις. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη το ανανεωμένου SUV να αποκτήσει έκδοση Performance στα πρότυπα της πρόσφατης Mercedes-AMG GT 4-Door 63.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ