BMW Σειρά 2 Active Tourer – Πρώιμη αποκάλυψη

BMW Σειρά 2 Active Tourer – Πρώιμη αποκάλυψη

Μια εικόνα που αναδύθηκε στο διαδίκτυο προδίδει πρόωρα την «όψη» της νέας γενιάς του βαυαρικού MPV

H πρεμιέρα της νέας γενιάς της Σειράς 2 Active Tourer προφανώς θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι τότε μια εικόνα που διέρρευσε δίνει μια σαφή αποτύπωση της εξέλιξης του premium MPV.

Ειδικότερα, η νέα γενιά του μοντέλου δείχνει να υιοθετεί περισσότερα στοιχεία που παραπέμπουν σε SUV και μια συνολικά πιο περιπετειώδη και λιγότερο «επίπεδη» εικόνα.

Στο μπροστινό τμήμα κυριαρχεί μια γρίλια ανάλογης της Σειράς 2 Gran Coupe ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν πλέον μετακινηθεί στις πόρτες αντί στο πλαίσιο των παραθύρων. 

Εξίσου σαφές είναι ότι η νέα γενιά έχει αυξήσει τις διαστάσεις της, στοιχείο που συνδυαστικά με τη νέα αισθητική της της δίνουν μια πιο επιβλητική παρουσία που φιλοδοξεί να δελεάσει αγοραστές που προτιμούν τα οικογενειακά SUV.

Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό, οι σχεδιαστές της BMW έχουν παρέμβει στην χάραξη της οροφής και του παρμπρίζ δίνοντας στην Σειρά 2 Active Tourer ένα πιο σπορ προφίλ χωρίς όμως να διαταράξουν την αίσθηση ευρυχωρίας για την οποία είναι γνωστό το μοντέλο.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τις διαστάσεις, η BMW Σειρά 2 Active Tourer θα διαθέτει και αυξημένο μεταξόνιο εξασφαλίζοντας περισσότερους χώρους, άνεση και πρακτικότητα.

Βάσει προηγούμενων κατασκοπικών λήψεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το πίσω τμήμα του μοντέλου υιοθετεί φωτιστικά σώματα ανάλογα της πρόσφατης Σειράς 1. 

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια από το εσωτερικό της, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα ακολουθήσει τις προδιαγραφές της Σειράς 2 Gran Coupe ενσωματώνοντας μια πιο αιχμηρή αισθητική με επίκεντρο μια μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment και την τελευταία εκδοχή του συστήματος iDrive.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, με δεδομένη την τεχνολογική συνάφεια της Σειράς 2 Active Tourer με την Σειρά 1, η γκάμα θα περιλαμβάνει αντίστοιχα σύνολα. Αυτό μεταφράζεται σε τρικύλινδρο κινητήρα  λίτρου καθώς και τετρακύλινδρα 2,0 λίτρων σε διάφορες παραλλαγές ισχύος ενώ δεν θα λείψουν και τα diesel μοτέρ. Τις επιλογές θα πλαισιώσει μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία αναμένεται να συνδυάζει τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρου με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρίες, αποδίδοντας 220 ίππους στα πρότυπα της αντίστοιχης έκδοσης της Χ1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ