Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Alfa Romeo ετοιμάζει αντεπίθεση

Ο όμιλος Stellantis έχει δρομολογήσει την επιθετική επάνοδο της Alfa Romeo αλλά και της Lancia με την πρώτη να υπόσχεται ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο έως το 2026.

Η Alfa Romeo ετοιμάζει αντεπίθεση | to10.gr

Η Alfa Romeο ετοιμάζεται να εφαρμόσει μια ιδιαίτερα επιθετική προϊοντική στρατηγική η οποία θα ξεκινήσει από την επόμενη χρονιά με την άφιξη της Tonale και θα συνεχιστεί με ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο έως το 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Alfa Romeo θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο έως το 2026» δήλωσε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση με αντιπροσώπους της φίρμας, ο επικεφαλής της, Jean-Philippe Imparato o οποίος, παράλληλα αποκάλυψε ότι από το 2027 όλα τα νέα μοντέλα της ιταλικής φίρμας θα είναι ηλεκτρικά.

Σε ό,τι αφορά το εφαλτήριο των φιλόδοξων σχεδίων της Alfa Romeo, την Tonale, αρχικά η παραγωγή της είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει έως τα τέλη του 2021, τελικά θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της τον προσεχή Μάρτιο με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του καλοκαιριού του 2022.

Πλην της Alfa Romeo, o όμιλος Stellantis έχει φιλόδοξα σχέδια και για την επαναφορά της Lancia η οποία προς το παρόν δραστηριοποιείται μόνο στην Ιταλία και μόνο με την Ypsilon.

Σύμφωνα με τα σχέδια που είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής του ομίλου Stellantis, Carlos Tavares και επιβεβαίωσε προσφάτως ο επικεφαλής της Lancia, Luca Napolitano, η Lancia θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές δίνοντας έμφαση στην ηλεκτροκίνηση.

«Ο στόχος μας είναι να φέρουμε την Lancia στις αγορές που ευνοούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς θα κατασκευάζουμε αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα από το 2026», υπογράμμισε ο L. Napolitano.

Σε ό,τι αφορά την επαναφορά της φίρμας όπως δήλωσε ο ίδιος «επιθυμία μας είναι να βρισκόμαστε στην high-end πλευρά της αγοράς. Δεν θα εγκαταλείψουμε την κατηγορία του Ypsilon αλλά θα ωθήσουμε την Lancia ψηλότερα». Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Lancia θα προσθέσει στην γκάμα της τρία νέα μοντέλα έως το 2028.

Να σημειωθεί ότι βάσει των σχεδίων του ομίλου Stellantis ο οποίος προέκυψε από την σύμπραξη των ομίλων Fiat-Chrysler και PSA, οι φίρμες Alfa Romeo, Lancia από την ιταλική πλευρά και DS από την γαλλική θα αναλάβουν να αποτελέσουν το premium κομμάτι της νέας εταιρικής οντότητας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από