Τέσσερεις νέες Lamborghini εντός του 2022

Τέσσερεις νέες Lamborghini εντός του 2022

Η ιταλική φίρμα σχεδιάζει μια πληθωρική χρονιά από προϊοντικής άποψης προετοιμάζοντας παράλληλα τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της ο οποίος θα ξεκινήσει από το 2023

H φίρμα από την Μπολόνια έκλεισε το 2021 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καταγράφοντας ένα ακόμα ρεκόρ πωλήσεων, έχοντας διαθέσει 8.405 μονάδες για την χρονιά που μας πέρασε. Μαζί ωστόσο με την εθιμοτυπική ανακοίνωση που αφορούσε το νέο ρεκόρ η Lamborghini φρόντισε να δώσει και μια μικρή γεύση όσων θα επακολουθήσουν.

Αρχικά όπως αποκαλύπτει, το 2022 θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα και παρόλο που προς το παρόν δεν διευκρινίσει ούτε το ποια ούτε το πότε, ήδη ο αντικαταστάτης της Aventador έχει δώσει το στίγμα του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο ενώ και η Urus είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης. Τα άλλα δύο παραμένουν άγνωστα και πιθανότατα θα αποτελούν νέες αφίξεις καθώς η Huracan ανανεώθηκε μόλις πέρυσι και δεν πρόκειται να ξαναλλάξει εντός του 2022.

Οι σχετικές δηλώσεις του επικεφαλής της Lamborghini, Stephan Winkelmann αν και δεν αποσαφηνίζουν πλήρως την κατάσταση δίνουν κάποιες διευκρινίσεις σε σχέση με τον χαρακτήρα των δύο «άγνωστων» μοντέλων που η ιταλική φίρμα σχεδιάζει να παρουσιάσει μέσα στην χρονιά.

«Το 2022 θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιάσουμε μοντέλα που θα προσφέρουν συναρπαστικές επιδόσεις, όπως συνηθίζουμε και θα προετοιμαστούμε παράλληλα για την άφιξη της υβριδικής γκάμας μας από το 2023 και εφεξής», δήλωσε χαρακτηριστικά το Νο1 της Lamborghini αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πρόκειται για «παραδοσιακά», συμβατικά μοντέλα που θα εστιάζουν στις υψηλές επιδόσεις.

Σε ό,τι αφορά τα υβριδικά σχέδια της Lamborghini τα οποία έπονται, η ιταλική φίρμα έχει ανακοινώσει τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της από το 2024 με τον πρώτο λόγο να ανήκει βέβαια στα υβριδικής τεχνολογίας σύνολα. Σε κάθε περίπτωση, η ιταλική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο το  οποίο θα λανσαριστεί το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ