Alfa Romeo Tonale: Στην τελική ευθεία

Alfa Romeo Tonale: Στην τελική ευθεία

Η Alfa Romeo δίνει στη δημοσιότητα μια ιδέα από το εσωτερικό του νέου SUV της που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του την επόμενη εβδομάδα, επενδύοντας σε ιταλική φινέτσα και plug-in υβριδική τεχνολογία.

H ιταλική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει την αποκάλυψη του νέου, μικρότερου SUV της για τις 8 Φεβρουαρίου και, διασκεδάζει την αναμονή μέχρι τότε, με ένα ακόμα teaser που αυτήν την φορά αποτυπώνει στιγμιότυπα από το εσωτερικό της, θέλοντας προφανώς να τονίσει την έμφαση στη λεπτομέρεια.

Πλην του νέου teaser και όπως έχει προκύψει από τις κατασκοπικές λήψεις όσο και από τα teaser που έχει δώσει κατά καιρούς η ιταλική φίρμα στη δημοσιότητα, η Tonale θα μείνει πιστή στο πρωτότυπο που ανέλαβε να τη συστήσει το 2019 από την έκθεση της Γενεύης.


Ανεξαρτήτως σχεδίασης, η Tonale θα αποτελέσει το δεύτερο κατά σειρά και δυνητικά δημοφιλέστερο λόγω μεγέθους SUV στην 111 ετών ιστορία της ιταλικής φίρμας που δεδομένα έχει επενδύσει πολλά στην συγκεκριμένη πρόταση.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, η Tonale αναμένεται να εντάξει στις επιλογές της και plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα διευρύνει το δυνητικό της πελατολόγιο συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση του μέσου όρου των εκπομπών ρύπων του στόλου της ιταλικής φίρμας.
Η εξηλεκτρισμένη έκδοση αναμένεται να αποτελεί την ισχυρότερη της γκάμας καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 240 ίππους, ενώ θα προσφέρει και τη δυνατότητα τετρακίνησης.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται επίσης ότι η plug-in υβριδική έκδοση θα διαθέτει διαφορετικό set-up ανάρτησης και ισχυρότερο σύστημα πέδησης, προβάλλοντας μια δυναμικότερη υπόσταση που θα τιμά τις συνήθειες της ιταλικής φίρμας.

Σε ό,τι αφορά τις συμβατικές εκδόσεις, σε αυτές θα περιλαμβάνονται κινητήρες 1,3 λίτρων σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος αλλά και diesel με επικρατέστερο υποψήφιο τον 1,6 Multijet που εφοδιάζει και το Jeep Compass από όπου θα προέλθει, εξάλλου και η plug-in υβριδική τεχνολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ