Mercedes-Benz T-Class: Η premium προσέγγιση της χρηστικότητας

Mercedes-Benz T-Class: Η premium προσέγγιση της χρηστικότητας

Aντίστροφη μέτρηση για το νέο van της γερμανικής φίρμας που θα παρουσιαστεί στα τέλη Απριλίου και περιλαμβάνει στις επιλογές του μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση αλλά και πρωτόγνωρες εξοπλιστικές δυνατότητες για την κατηγορία

H γερμανική φίρμα ξεκίνησε τη διαδικασία που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της νέας T-Class, πιστή στην υπόσχεσή της να λανσάρει τη νέα γενιά του μοντέλου πριν την εκπνοή του έτους. Για την ακρίβεια όπως ανακοινώθηκε συνοδεία του απαραίτητου πρώτου teaser, η νέα γενιά του γερμανικού van θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 26 Απριλίου χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για τις συμβατικές εκδόσεις ή για την πλήρη γκάμα, συμπεριλαμβανομένης της αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης EQT.

Η τελευταία ήταν αυτή που πριν περίπου ένα χρόνο μέσω του concept car EQT ανέλαβε να δώσει τις πρώτες συστάσεις για τη ριζική αναμόρφωση του γερμανικού van αν και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, θα υπάρξουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης και στην ηλεκτροκίνητη.

Όπως προκύπτει άλλωστε και από το πρώτο teaser της έκδοσης παραγωγής της T-Class, οι συμβατικές εκδόσεις θα υιοθετήσουν μια συμβατική γρίλια που θα αναλάβει να καλύψει τις ανάγκες ψύξης των κινητήρων βενζίνης αλλά και diesel.

Aνεξαρτήτως των αναμενόμενων σχεδιαστικών διαφοροποιήσεων ανάμεσα στην ηλεκτρική και στις υπόλοιπες εκδόσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι η Mercedes-Benz θα ακολουθήσει μια lifestyle προσέγγιση για την T-Class, χαρακτηρίζοντας την ως ένα «premium μικρό van για όσους επιδιώκουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής».

Αυτό αναμένεται να μεταφραστεί σε μέγιστη ευελιξία σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση του εσωτερικού το οποίο αναμένεται να προσφέρει τη δυνατότητα περιστροφής ή/και αφαίρεσης καθισμάτων, αλλά και σε πληθώρα επιλογών σε ό,τι αφορά το διαθέσιμο εξοπλισμό που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τις συνήθειες της κατηγορίας σε ό,τι αφορά την ασφάλεια αλλά και την ψηφιακή τεχνολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ