Mazda MX-5: Σε τροχιά διαδοχής

Mazda MX-5: Σε τροχιά διαδοχής

Το ιαπωνικό roadster ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά του η οποία πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης κρατώντας προς το παρόν καλά κρυμμένα τα μυστικά της

Η σημερινή εκδοχή του Mazda MX-5 πρωτοεμφανίστηκε το 2014 κάτι που σημαίνει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την εξέλιξη της νέας γενιάς του η οποία δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής από τα πεδία δοκιμών.

Παρά το έξυπνο καμουφλάζ που προφανώς στοχεύει να παραπλανήσει, παρουσιάζοντας το δοκιμαστικό πρωτότυπο ως εν δυνάμει facelift, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι πρόκειται ουσιαστικά για την νέα γενιά του η οποία προβάρει τις αλλαγές της κρυμμένη κάτω από το αμάξωμα της μέχρι σήμερα εκδοχής του roadster.

Αυτό επιβεβαιώνεται από την παρουσία από τη ελαφρά διόγκωση του πίσω τμήματος το οποίο ενδεχομένως προδίδει τη σχεδιαστική μετεξέλιξη και το αυξημένο πλάτος του μοντέλου. 

Όπως και να έχει με τις λεπτομέρειες του καμουφλάζ, αυτό που έχει ήδη ανακοινώσει η Mazda είναι ότι η νέα γενιά του MX-5 θα διατηρήσει τον πισωκίνητο χαρακτήρα του και θα εξακολουθήσει να διατίθεται με κινητήρες βενζίνης. Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η προσθήκη συστήματος ήπιας υβριδικής τεχνολογίας το οποίο θα αναλάβει να μετριάσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. 

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος να διανυθεί καθώς το νέο Mazda MX-5 αναμένεται το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ