Alpine Alpenglow: Το λυκαυγές της ηλεκτροκίνησης

Alpine Alpenglow: Το λυκαυγές της ηλεκτροκίνησης

H γαλλική φίρμα δίνει το στίγμα της νέας ηλεκτροκίνητης εποχής που ανατέλλει με ένα teaser ενός αντίστοιχης τεχνολογίας hypercar το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στην προσεχή έκθεση του Παρισιού

Η Alpine έχει ανακοινώσει ήδη ότι από το 2025 και εφεξής σκοπεύει να εγκαινιάσει μια νέα ηλεκτροκίνητη εποχή επιδόσεων, η οποία, από προϊοντικής άποψης θα μεταφραστεί σε ένα crossover με την ονομασία GTX-Over, την hot εκδοχή του Renault 5 αλλά και ένα sportscar το οποίο θα αποτελέσει προϊόν συνεξέλιξης με τη Lotus.

Aν και προς το παρόν η γαλλική φίρμα δεν διευκρινίζει κατά πόσο το teaser ενός hypercar που έδωσε στη δημοσιότητα αποτελεί μια πρώιμη αποτύπωση του παραπάνω sporstcar, δεδομένα η προσγείωση των Γάλλων στην ηλεκτροκίνηση προδιαγράφεται θεαματική.

Το Alpenglow όπως ονομάζεται θα αναλάβει να δώσει τις πρώτες συστάσεις για την νέα ηλεκτρική στροφή της Alpine χωρίς προς το παρόν η γαλλική φίρμα να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για την ταυτότητα αν και δεδομένα θα πρόκειται για ένα αγωνιστικών προδιαγραφών hypercar με τάσεις υπερβολής, όπως οφείλει ως πρωτότυπο.

Περισσότερα θα μάθουμε πάντως σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς το Alpenglow θα δώσει το παρών στην έκθεση του Παρισιού στις 17 Οκτωβρίου αφού πραγματοποιήσει τη διαδικτυακή πρεμιέρα του τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αυτό που διευκρινίζει πάντως η Alpine είναι ότι το ασυνήθιστο όσο και ταιριαστό όνομα που επέλεξε για το concept περιγράφει το φαινόμενο των κόκκινων, πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεων που συνήθως «βάφουν» τις κορυφογραμμές κατά το λυκόφως και το λυκαυγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ